Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Morgan 3-Wheleer: Αναγέννηση από τις στάχτες…

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Morgan 3-Wheleer: Αναγέννηση από τις στάχτες…

ΝΕΑ

Morgan 3-Wheleer: Αναγέννηση από τις στάχτες…

ΝΕΑ

Το τρίτροχο Morgan με την τρέχουσα μορφή του βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Προκειμένου να γιορτάσει την μακρά ιστορία του αυτοκινήτου, η διάσημη μάρκα ανακοίνωσε μια νέα τελική έκδοση με το όνομα P101.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα της έκδοσης προέρχεται από το Project 101, το κωδικό όνομα για το αναγεννημένο 3-Wheeler που κυκλοφόρησε το 2011. Το νέο Morgan με τους τρεις τροχούς επωφελείται από τους τροχούς «aero-disc», αντί για τους συνηθισμένους του συμβατικού και ένα μεταλλικό κάλυμμα tonneau για τη θέση του συνοδηγού – κάτι που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτότυπο EV3.

Η εμπειρία από ένα τέτοιο όχημα απελευθερώνει τις αισθήσεις του οδηγού, ο οποίος έχει άμεση επαφή με τα στοιχεία της φύσης αφού ουσιαστικά το όχημα τον μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο, αυτόν της αυθεντικής μετακίνησης χωρίς παρεμβατισμούς και άλλα τινά. Η Morgan άλλωστε έχει μεγάλο παλμαρέ στα ιδιαίτερα αυτοκίνητα που άφησαν εποχή, οπότε δεν προκαλεί εντύπωση πως τολμά να ποντάρει ακόμη και σε ένα όχημα που κινείται επάνω σε τρεις τροχούς.

Advertisement
Advertisement


Όσο για το συνδυασμό χρωμάτων, μπορείτε να παραγγείλετε το P101 σε μαύρο ή άσπρο με ένα από τα τέσσερα πακέτα εξοπλισμού: Belly Tank, Dazzleship, Aviator ή Race Car. Το Belly Tank είναι μια αναφορά στα hot rod που κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας δεξαμενές πτώσης από αεροσκάφη, το Aviator φέρει αυτοκόλλητα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και το Race Car προσθέτει ρίγες και άλλα σπορ διακοσμητικά. Αυτό που απεικονίζεται είναι το Dazzleship – με ένα πακέτο γραφικών από τα καμουφλαρισμένα σχέδια απόχρωσης των πολεμικών πλοίων και των στρατιωτικών οχημάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Έτοιμα τα πρώτα επετειακά Morgan Plus 4

Advertisement

Νέο Morgan Plus Four

Οδηγούμε το Morgan Plus Six

Advertisement