Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο τέλη Φεβρουαρίου για το Kia Carnival στις ΗΠΑ

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο τέλη Φεβρουαρίου για το Kia Carnival στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Ντεμπούτο τέλη Φεβρουαρίου για το Kia Carnival στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Η Kia Motors America ανακοίνωσε επίσημα ότι το Sedona θα αντικατασταθεί από το ολοκαίνουργιο Carnival.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Carnival αναμένεται να παρουσιαστεί στις 23 Φεβρουαρίου για την αγορά των ΗΠΑ, με την Kia να υπογραμμίζει πως αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο με το νέο της σήμα.

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει ακόμα όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το νέο μοντέλο αλλά επιβεβαίωσε ότι το Carnival για τις ΗΠΑ θα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού, τον καλύτερο χώρο φόρτωσης της κατηγορίας και κορυφαίο κινητήρα V6 που αποδίδει 294 ίππους. Περιμένουμε να δούμε το κομψό σχέδιο με τη χαρακτηριστική μάσκα να πλαισιώνεται από διακριτικούς προβολείς, τα έντονα τόξα πάνω από τους τροχούς και φωτεινές ενδείξεις στις πίσω κολώνες. Φυσικά, όπως προκύπτει και από την Κορεάτικη έκδοση του μοντέλου, θα πρέπει να περιμένουμε ηλεκτρικές πίσω πόρτες (πλευρικές και χώρου αποσκευών) και μια λεπτή πίσω φωτεινή μπάρα που θα καλύπτει όλο το πλάτος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Η αναβάθμιση του σχεδιασμού συνεχίζεται και στην καμπίνα, καθώς κάποιες εκδόσεις του μοντέλου θα διαθέτουν υλικά υψηλής ποιότητας, ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών και οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και πάλι 12,3 ιντσών. Το Carnival βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα και έχει μήκος κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο από αυτό του προκάτοχου μοντέλου. Το μεταξόνιο αυξάνεται επίσης κατά 30 χιλιοστά και αυτό βοηθά τις διεθνείς παραλλαγές να έχουν χωρητικότητα σε επίπεδο αποσκευών, έως και 2.905 λίτρα με τις σχετικές αναδιπλώσεις των καθισμάτων στις δύο πίσω σειρές του αυτοκινήτου.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
To ηλεκτρικό πρωτότυπο Kia CV από μέσα
Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro
Μέσα στο μήνα το νέο ηλεκτρικό της Kia

 

Advertisement