Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ντεμπούτο για την BMW iX M60 στο Λας Βέγκας

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για την BMW iX M60 στο Λας Βέγκας

Mobility

Ντεμπούτο για την BMW iX M60 στο Λας Βέγκας

Mobility

Η BMW iX M60 θα κάνει το ντεμπούτο της στην CES που θα ανοίξει τις πύλες της τον επόμενο μήνα, στην έκδοση με την απόδοση που ξεπερνά τους 610 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η CES ξεκινά τον επόμενο μήνα και όπως όλα δείχνουν, θα είναι γεμάτη ειδήσεις που αφορούν στην αυτοκινητοβιομηχανία και το μέλλον της.

Η BMW φέρεται να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να παρουσιάσει το iX M60 καθώς και μια σειρά από νέες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα αυτή που επιτρέπει την αλλαγή του χρώματος στο αυτοκίνητο με το πάτημα ενός κουμπιού. Στο ίδιο πλαίσιο, είναι και η παρουσίαση της νέας εφαρμογής από τη BMW που θα αλλάξει προς το (πολύ) καλύτερο την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών στο αυτοκίνητο (!), ενώ θα έχει και ανάλογη προέκταση σε ότι έχει να κάνει με την ακρόαση μουσικής με αναπαραγωγή υψηλής πιστότητας.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες θέλουν την BMW να παρουσιάζει τη δυνατότητα αυτή παρακολούθησης ταινιών στην κυρτή οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό. Το μεγάλο και επιβεβαιωμένο νέο από τη BMW θα είναι η πρώτη επίσημη αποκάλυψη του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SAV (Sport Activity Vehicle) της εταιρείας. Η iX M60 που περιμένουμε να δούμε στο Λας Βέγκας, θα έχει πάνω από 610 ίππους, μια απόδοση που θα επιτρέπει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 4,4 δευτερολέπτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή τη BMW 02 Coupe θέλουμε να τη δούμε στο δρόμο
ΒΜW: Οι νέες ηλεκτρικές iX και i4 διαθέσιμες και στην Ελλάδα (+τιμές)
Η κινεζική BMW i3 προλογίζει την ηλεκτρική 3άρα;

Advertisement

 

 

Advertisement