Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τη Rolls-Royce Cullinan

Ελλάδα 10:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για τη Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τη Rolls-Royce Cullinan

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce θα χρησιμοποιήσει την εβδομάδα Monterey Car για να διοργανώσει το δημόσιο ντεμπούτο της περίφημης και πολυαναμενόμενης Cullinan – που αλλού – στην Αμερική. Ένα αυτοκίνητο που αναμένουν με ενδιαφέρον οι απανταχού πλούσιοι του πλανήτη… 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η εταιρεία θα παρουσιάσει τέσσερις Cullinan, συμπεριλαμβανομένου ενός που διαθέτει ένα εξωτερικό χρώμα Iguazu και ένα εσωτερικό Charles Blue με Scivaro Grey. Τα τρία άλλα μοντέλα θα υιοθετούν απόχρωση Magma Red ή Darkest Tungsten και το καθένα θα είναι εξοπλισμένο με το “Viewing Suite”.

Χρεωμένη ως η “Rolls-Royce των SUV”, η Cullinan τροφοδοτείται από έναν twin-turbo κινητήρα V12 6.75 λίτρων που παράγει 570 PS και 850 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς. Εκτός από την επίδειξη της Cullinan, η Rolls-Royce θα παραδώσει μια μοναδική Phantom στον γνωστό συλλέκτη Michael Fux. Ονομάζεται “Phantom in Fuxia” και θα αποτελέσει τη 10η παραγγελία σε ότι αφορά τις Rolls-Royce του Fux, ενώ παράλληλα αναμένεται να ενταχθεί στη συλλογή του αυτή με περισσότερα από 140 μοναδικά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce θα κάνει επίσης ντεμπούτο στη νέα συλλογή Umbra Black Badge Collection of Dawn, Ghost και Wraith. Το καθένα διαθέτει εξωτερικό ματ μαύρο χρώμα με ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και σκούρα χρώμια. Στο εσωτερικό, τα αυτοκίνητα έχουν Mugello κόκκινη και μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, ανθρακονήματα και πλακέτες “Pebble Beach 2018”. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης την συλλογή Paradiso που αποτελείται από τις Dawn, Ghost και Wraith. Βαμμένες με αποκλειστικό Quail Blue, διαθέτουν γραμμές Mandarin, δύο λωρίδες στο αμάξωμα και άλλες γαργαλιστικές λεπτομέρειες στους θηριώδεις τροχούς. Ο εσωτερικός σχεδιασμός ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά το καθένα έχει επένδυση από ανθρακονήματα.

Τέλος, η Rolls-Royce θα παρουσιάσει τις συλλογές Adamas Black Collection και Nebula Collection. Η τελευταία χαρακτηρίζεται από εξωτερικό περίβλημα Iced Selby Gray και δίχρωμο εσωτερικό με εξαγωνικό μοτίβο κεντημένο μάλιστα στα πίσω καθίσματα.

Rolls-royce-pebble-beach-tsiro-640