Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nissan Qashqai: Διπλή νίκη στα βραβεία: The Motor Awards 2021

Ελλάδα 15:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan Qashqai: Διπλή νίκη στα βραβεία: The Motor Awards 2021

ΑΓΟΡΑ

Nissan Qashqai: Διπλή νίκη στα βραβεία: The Motor Awards 2021

ΑΓΟΡΑ

Το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai απέσπασε διπλή  διακρίση στα «The Motor Awards 2021», που διοργάνωσε ο δημοσιογραφικός όμιλος News UK.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το Νέο Qashqai απέσπασε το βραβείο «The Sun Car of the Year», καθώς και το «Small SUV/Crossover οf the Year».

Ο συντάκτης της Sun Motors, Rob Gill, είπε: «Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο. Ταιριάζει απόλυτα στη ζωή σας. Το ολοκαίνουργιο Qashqai είναι η τέλεια συνταγή: Πρακτικό, με λογική τιμή, κομψό, υβριδικό και με μοντέρνα νέα καμπίνα, που είναι γεμάτη με όλη την τεχνολογία και τις πολυτέλειες που αγαπάμε».

Advertisement
Advertisement

Διανύοντας, ως θεσμός, τον τέταρτο χρόνο τους, τα Motor Awards 2021 συγκεντρώνουν την  τεχνογνωσία των δημοσιογράφων αυτοκινήτου του δημοσιογραφικού ομίλου News UK

Ο Andrew Humberstone, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motors (GB) Ltd. σχολίασε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που βλέπουμε το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai να αναγνωρίζεται επίσημα στα βραβεία Motors 2021, τόσο ως το καλύτερο crossover όσο και  συνολικά ως αυτοκίνητο της χρονιάς από την εφημερίδα The Sun. Αυτή είναι μια ουσιαστική ψήφος εμπιστοσύνης από μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου και τους ειδικούς ανταποκριτές τους στην αυτοκινητοβιομηχανία

Advertisement

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-Power το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan Leaf.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-Power, το Qashqai θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Advertisement

Οι τις τιμές του νέου Qashqai ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS
Διάκριση για τo ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai
Νέο Nissan Qashqai: Οι τεχνολογίες του (video)

Advertisement