Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan GT-R Special Edition (+video)

Ελλάδα 6:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan GT-R Special Edition (+video)

ΝΕΑ

Nissan GT-R Special Edition (+video)

ΝΕΑ

Η συνεχής εξέλιξη του κορυφαίου sport Nissan που ακούει στο όνομα GT-R NIS.MO, κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά με την προσθήκη μιας νέας Ειδικής Έκδοσης, η οποία παρουσιάστηκε στην Yokohama της Ιαπωνίας.

Advertisement
Advertisement

Το GT-R NIS.MO Special Edition διαθέτει εξωτερικό χρώμα Stealth Grey, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Rays 20 ιντσών και καπό από ανθρακονήματα.

 

Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων της νέας Ειδικής Έκδοσης θα είναι διαθέσιμος  σε συγκεκριμένες αγορές, με την τιμή του μοντέλου να αναμένεται να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan GT-R NIS.MO Special Edition διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό χρώμα Steam Grey αποκλειστικό για την Nissan Motorsport, νέες, ειδικής κατασκευής σφυρήλατες ζάντες  αλουμινίου 20 ιντσών της Rays με κόκκινες πινελιές, καθώς και ένα ξεχωριστό καπό από ανθρακονήματα. Για πρώτη φορά για το GT-R, το νέο λογότυπο της Nissan κοσμεί τα καπάκια στο κέντρο των τροχών.

Οι εκδόσεις GT-R NIS.MO εκφράζουν την ιστορία των σπορ αυτοκινήτων της Nissan, είναι εφοδιασμένα με τεχνολογία δοκιμασμένη στο πεδίο των αγώνων, προσφέροντας  μια συναρπαστική, μοναδική  οδηγική εμπειρία. Το μοτέρ με διπλό turbo  VR38DETT V6  3.800 κ.εκ. παραμένει η καρδιά του GT-R και έχει ισχύ 600 ίππων, με ροπή που ξεπερνά τα 652Nm.

Advertisement

Κάθε κινητήρας συναρμολογείτε με το χέρι, από την αρχή έως το τέλος, σε ένα ειδικό εργαστήριο  από αρχιμηχανικούς, γνωστούς ως takumi.  Ακριβώς όπως οι σπουδαίοι καλλιτέχνες υπογράφουν το έργο τους, το ίδιο κάνει και ο κάθε takumi, με μια ειδική επιγραφή πιστοποίησης από αλουμίνιο  στο μπροστινό μέρος κάθε κινητήρα για την Special Edition.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Nissan GT-R για μεταφορά οργάνων
Νέο υβριδικό Nissan GT-R το 2022
Nissan GT-R R35 Final Edition: Έρχεται το 2022 με 710 άλογα