Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγοράζατε αυτό το “χρυσό” Nissan GT-R; (video)

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγοράζατε αυτό το “χρυσό” Nissan GT-R; (video)

ΝΕΑ

Θα αγοράζατε αυτό το “χρυσό” Nissan GT-R; (video)

ΝΕΑ

Οι απανταχού λάτρεις του αγαπημένου Nissan, του σκληροπυρηνικού GT-R έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ένα και μοναδικό στον κόσμο μοντέλο που ανάμεσα σε άλλα διαθέτει και τμήματα από χρυσό.

Advertisement
Advertisement

Το ιαπωνικό supercar αποτελεί συχνά βάση για αρκετούς βελτιωτές, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο, είτε αφορά την αισθητική του αμαξώματος, είτε να ενσωματώσουν την τεχνογνωσία τους επάνω στα μηχανικά μέρη, όπως ο κινητήρας και η ανάρτηση.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την αμερικάνικη Kuhl Racing, η οποία το 2016 παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, την δική της εκδοχή του GT-R, η οποία ξεχώριζε από το νέο και συνάμα εντυπωσιακό body-kit που περιείχε ψήγματα χρυσού 24 καρατιών. Το εν λόγω μοντέλο διέθετε μεταξύ άλλων πιο «επιθετικούς» προφυλακτήρες, τονισμένα φτερά με μεγαλύτερους θόλους για να μπορούν να τοποθετηθούν οι τεράστιοι τροχοί, καθώς και έναν εντυπωσιακών διαστάσεων πίσω διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στα μηχανικά μέρη. Καταρχήν οι τεχνικοί της εταιρείας μετατροπών εξέλιξαν τον V6 twin-turbo κινητήρα των 3,8 λίτρων με κωδικό VR38DETT, ο οποίος αποδίδει πλέον ισχύ κοντά στους 900 ίππους, ενώ έχει «ντυθεί» με φύλλα χρυσού. Επίσης, νέα είναι και η εξάτμιση, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από τιτάνιο.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές του συγκεκριμένου Nissan GT-R θα πρέπει να σημειώσουν ότι το μοναδικό αυτό τετράτροχο έχει διανύσει σχεδόν 6.000 χλμ. και πωλείται στο Ντουμπάι, έναντι του ποσού των 362.000 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
To Nissan GT-R με δύο εκδόσεις για το 2021
Το νέο «τέρας» του Σεΐχη του Ντουμπάι (+video)
Το Pirelli P Zero World στο Ντουμπάι