Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Nissan GT-R για μεταφορά οργάνων

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Nissan GT-R για μεταφορά οργάνων

ΝΕΑ

Ένα Nissan GT-R για μεταφορά οργάνων

ΝΕΑ

Η Εθνική Φρουρά της Πορτογαλίας θα χρησιμοποιήσει ένα κατασχεμένο Nissan GT-R για μεταφορά οργάνων για μεταμοσχεύσεις. Σκέφτεστε κάτι γρηγορότερο;

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με το ότι γίνεται στο Abu Dhabi, όπου τα supercars των σωμάτων ασφαλείας χρησιμοποιούνται κυρίως ως τουριστικό αξιοθέατο, στην Πορτογαλία κάνουν τη διαφορά.

Ένα κατασχεμένο Nissan GT-R, «υιοθετήθηκε» από την Χωροφυλακή της Πορτογαλίας και θα αναλάβει υπηρεσία στο τμήμα διάσωσης. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα στο Facebook του GNR (Guarda Nacional Republicana), το GT-R «κατασχέθηκε μετά από δικαστικές διαδικασίες» και θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ανθρώπινων οργάνων στη Λισαβόνα και στο Πόρτο. Ξεχωρίζει χάρη στο χρωματισμό του αμαξώματος και στα αυτοκόλλητα «GNR» και «Transporte de Orgaos» (Μεταφορά Οργάνων), καθώς και από τα φώτα στην οροφή του.

Advertisement
Advertisement

«Η ποιότητα και η ασφάλεια της μεταμόσχευσης οργάνων εξαρτάται από το χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά τους. Η επίτευξη του προορισμού στο συντομότερο δυνατό χρόνο συμβάλλει στην διάσωση ζωών» σημειώνεται στο συνοδευτικό κείμενο της φωτογραφίας. Λίγα αυτοκίνητα μπορούν να οδηγήσουν στον προορισμό τους γρηγορότερα από το Nissan GT-R τα προς μεταμόσχευση όργανα. Το Ιαπωνικό μοντέλο μπορεί να έχει πολλά χρόνια στην πλάτη του, με την παραγωγή του να ξεκινά στα τέλη του 2007 αλλά είναι ακόμα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα:
Νέο υβριδικό Nissan GT-R το 2022
Το νέο λογότυπο της Nissan και η εξέλιξή του
Πως θα ήταν το νέο Qashqai σε έκδοση Nismo;