Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελλάδα: Χαμός για νέο αυτοκίνητο και σωστή ενημέρωση

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελλάδα: Χαμός για νέο αυτοκίνητο και σωστή ενημέρωση

ΝΕΑ

Ελλάδα: Χαμός για νέο αυτοκίνητο και σωστή ενημέρωση

ΝΕΑ

Ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για αυτοκίνητο αλλά και για τη σωστή ενημέρωση για αυτό, καταγράφεται και τον Δεκέμβριο, σύμφωνα και με τις Google μετρήσεις του www.newsauto.gr, που είναι το πιο δημοφιλές αυτοκινητικό ΜΜΕ της χώρας. Το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου για πληροφόρηση γύρω από το αυτοκίνητο (την αγορά και την χρήση του) οδηγεί τους επισκέπτες στην αξιοπιστία του newsauto.gr…

Advertisement
Advertisement

572.684 μοναδικοί επισκέπτες επισκέφτηκαν το newsauto.gr την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα την περίοδο από 2/12 έως και 8/12!

Το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και η αύξηση της αισιοδοξίας, έχει αυξήσει κατακόρυφα τις εκθέσεις καινούργιων αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα ο βασικός ψηφιακός πόλος ενημέρωσης των Ελλήνων για το αυτοκίνητο που είναι το newsauto.gr, σημειώνει τους τελευταίους μήνες, ραγδαία άνοδο!

Μεταξύ άλλων, ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών μας και αυτή την εβδομάδα ήταν η ενότητα των τιμών (και των τεχνικών χαρακτηριστικών) των καινούργιων αυτοκινήτων (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ενότητα που απευθύνεται και σε νέους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών μας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και:

Δοκιμή: Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180 PS
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς
Σε ποιους ιδιοκτήτες ΙΧ καταργείται ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης!
Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο SEAT Leon
Δοκιμή: VW Passat 1.5 TSI ACT EVO 150 PS R-Line
Αποκλειστικό: Ταξί, φορτηγά και λεωφορεία με… Leasing!

 Ο αριθμός των εκατοντάδων χιλιάδων μοναδικών επισκεπτών για ένα αυτοκινητικό site (χωρίς να έχει το traffic των αγγελιών μεταχειρισμένων κλπ) επισφραγίζει τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης των αναγνωστών προς το newsauto.gr!

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Advertisement

Η αισιοδοξία οδηγεί τους Ελληνες στις εκθέσεις: Συνεχίζεται το αυξητικό σερί στις πωλήσεις αυτοκινήτων