Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Nevera, εσύ supercar: Δεν έχει αντίπαλο στην κόντρα (+video)

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nevera, εσύ supercar: Δεν έχει αντίπαλο στην κόντρα (+video)

Men + Speed

Nevera, εσύ supercar: Δεν έχει αντίπαλο στην κόντρα (+video)

Men + Speed

Μια οικογένεια συλλεκτών από το Οχάιο, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του νεότερου αποκτήματός της, του Rimac Nevera.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα απροετοίμαστο τμήμα ασφάλτου στη μέση ενός χωραφιού καλαμποκιού στο Οχάιο, μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί ποτέ διαγωνίζονται σε ένα νέο βίντεο της The Triple F Collection.

Ένας από τους πιο πρόσφατους παραλήπτες του Rimac Nevera, αποφάσισε να προκαλέσει μια ενδοοικογενειακή κόντρα, βγάζοντας από τη συλλογή υπεραυτοκινήτων της φαμίλιας, ό,τι καλύτερο υπήρχε! Μια Bugatti Chiron Super Sport και το Tesla Model S Plaid.

Η Triple F Collection ανήκει στον Ντέιβ Φρέτσκα και στους γιους του Τζόρνταν και Τζέισον, τους οποίους βλέπετε στην κάμερα εδώ. Αποτελούμενη από περίπου 40 εξωτικά οχήματα, η συλλογή της οικογένειας Φρέτσκα, θα μπορούσε να είναι ένας υπέροχος πίνακας ζωγραφικής.

Advertisement
Advertisement

Παρέλαβαν το Nevera τους τον Ιούνιο και το αυτοκίνητο παραδόθηκε από τον ίδιο τον Μάτε Ρίματς, του οποίου η ομώνυμη εταιρεία είχε τέτοια επιτυχία που του παρέδωσε τα ηνία και στην Bugatti.

Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι, ίσως, προβλέψιμα σε όποιον γνωρίζει πόσο γρήγορο είναι το Rimac Nevera των περίπου 2.000 ίππων σε ευθεία γραμμή.

Με περισσότερη εμπειρία στην Chiron Super Sport, η οποία είχε ήδη επιβεβαιωθεί πάνω από το Tesla Model S Plaid ως το ταχύτερο αυτοκίνητο της συλλογής τους, υπήρχε κάποια ελπίδα ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το νέο ηλεκτρικό hypercar.

Advertisement

Ωστόσο, ακόμη και όταν το Nevera δεν εκτοξεύτηκε καλά, διέθετε αρκετή δύναμη για να νικήσει εύκολα τον ανταγωνισμό του W16.

Advertisement

Στο τέλος, ο ταχύτερος χρόνος του στην πίστα ήταν εκπληκτικά 8,72 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το ταχύτερο από την Bugatti Chiron Super Sport (9,39) και φυσικά από το Tesla Model S Plaid (9,50).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα άδυτα της Rimac
Formula 1 με πινακίδες! Δείτε από μέσα τα ρεκόρ του Rimac Nevera (+video)
Έκανε ρεκόρ το Rimac Nevera και στο 0-400-0 χλμ./ώρα;