Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος αρχιμηχανικός στην Volkswagen

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος αρχιμηχανικός στην Volkswagen

ΝΕΑ

Νέος αρχιμηχανικός στην Volkswagen

ΝΕΑ

O μέχρι πρότινος επικεφαλής μηχανολογίας της Bugatti, Stefan Ellrott μετακινείται στην μητρική Volkswagen, έχοντας το ρόλο του αρχιμηχανικού στα νέα κόμπακτ μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Ο Stefan Ellrott, ξεκίνησε την καριέρα του στην Bugatti το 2016 και ένα χρόνο μετά είχε τη θέση του υπεύθυνου εξέλιξης, ενώ από το 1996 βρίσκεται στο VW Group, έχοντας περάσει από το πόστο του αρχιμηχανικού σε διάφορα τμήματα.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στην γαλλο-γερμανική εταιρεία, ο Ellrott ενεπλάκη στην εξέλιξη και δημιουργία μοντέλων όπως η Divo, η συλλεκτική Centodieci, η Chiron Pur Sport, καθώς και στην Chiron Super Sport 300+. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ομάδα μου και εγώ προωθήσαμε στα όρια αυτού που είναι τεχνικά εφικτό για ένα μοντέλο της Bugatti. Από την άποψη ενός εξελικτή, κάθε ένα από τα hypersport αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία έχει και μοναδικά στοιχεία». Και πρόσθεσε «Το να αποτελώ μέλος της Bugatti ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς η μάρκα αντιπροσωπεύει τεχνολογικά άρτια προϊόντα».

Advertisement
Advertisement

Τη θέση του Ellrott στη Bugatti θα αναλάβει ο Gregor Gries, ο οποίος κατείχε από το 2004 τον ρόλο του υπεύθυνου για τη εξέλιξη των κινητήρων, όπως τον θρυλικό πλέον W16 των 8,0 λίτρων.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Γηρασμένα και με πολλά χλμ. τα μεταχειρισμένα ΙΧ της Ελλάδας

Σοκ! Νέα νοθεία στη βενζίνη με χημικά που δεν ανιχνεύονται

Αδύνατη η άρση παρακράτησης σε ΙΧ που έχει εξοφληθεί από το 2015!

Advertisement