Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

F9: Νέο trailer με τις… badass πρωταγωνίστριες (+video)

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F9: Νέο trailer με τις… badass πρωταγωνίστριες (+video)

ΝΕΑ

F9: Νέο trailer με τις… badass πρωταγωνίστριες (+video)

ΝΕΑ

Ένα ακόμα trailer για την 9η συνέχεια του Fast & Furious, που έτσι όπως πάει, θα το δούμε ολόκληρο πριν την πρεμιέρα του στις 25 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

Το F9 βάζει στο τελευταίο του trailer, μας παρουσιάζει τις γυναίκες που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ταινίας.

Σε αυτό το τελευταίο trailer, διακρίνουμε τις Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Anna Sawai, Cardi B, καθώς και τις Οσκαρικές Charlize Theron και Helen Mirren– με τις δύο τελευταίες να αλλάζουν προφανώς το επίπεδο των προσδοκιών από την ταινία. «Είναι τόσο συναρπαστικό να έχουμε τόσες πολλές “κακές” γυναίκες στο Fast 9. Οι γρήγορες και εξαγριωμένες γυναίκες δείχνουν στον κόσμο τι μπορούν να κάνουν αν το θέλουν» λέει η Emmanuel.

Η Theron προσθέτει ότι «Τα γρήγορα θηλυκά ξέρουν τι κάνουν, ανεβάζουν τον πήχη. Κάνουν το απροσδόκητο.» Η αλήθεια είναι πως για ταινία δράσης, το F9 έχει πολλές γυναίκες και σε σημαντικούς ρόλους όπως φαίνεται και από το trailer, στο οποίο δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε (και με αρκετή έκπληξη), τόσο τις τυπικές πρωταγωνίστριες  της σειράς Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, όσο και τις πρωτοεμφανιζόμενες σε αυτή, rapper Cardi B και την εξωτική Anna Sawai.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα πολύ ευχάριστη προσθήκη στο cast είναι η Charlize Theron την οποία έχουμε ξαναδεί σε δυναμική ταινία με αυτοκίνητα (The Italian Job- 2003), ενώ τη μεγαλύτερη έκπληξη κάνει η Helen Mirren που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους ρόλους.

Παρά το γεγονός πως έχουμε δει τόσα trailer που στο τέλος θα είναι περιττό να δούμε την ταινία, θα περιμένουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου για το λανσάρισμά της, μια και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε και το υπόλοιπο cast. Η προσθήκη του «άκαμπτου» σε βαθμό παρεξηγήσεως, John Cena, θα είναι όπως και να το κάνουμε, ένας πόλος έλξης για τις μικρές ηλικίες θεατών.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fast and Furious 9: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες (VIDEO)
Ένα ακόμα trailer για το Fast and Furious 9 (VIDEO)
Πως προστατεύονται τα πολύτιμα κλασικά αυτοκίνητα στις ταινίες (VIDEO)

Advertisement