Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο supercar από την ATS

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο supercar από την ATS

ΝΕΑ

Νέο supercar από την ATS

ΝΕΑ

Αύγουστος και το θερμόμετρο είναι στο κόκκινο, όχι όμως μόνο λόγω καιρικών συνθηκών αλλά κι επειδή φαίνεται πως η αυτοκίνηση δεν κάνει διακοπές! Η επικαιρότητα τρέχει και οι κατασκευαστές παρουσιάζουν νέα δημιουργήματα. Ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Ο λόγος για τη GT, το νέο δημιούργημα της Automobili Turismo e Sport, γνωστή και ως ATS. Μία ιστορική ιταλική εταιρεία που πάτησε πρώτη φορά γκάζι το 1962 αποτελούμενη από πρώην μέλη της ομάδας Formula 1 της Ferrari – είχε μάλιστα και αγωνιστική ομάδα την περίοδο 1963-1965.

Όμως σύντομα ήρθε η χρεωκοπία και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2012 για να αναγεννηθεί, παρουσιάζοντας κάποια σπορ δημιουργήματα, όπως η Sport και η 2500 GT. Τώρα θα δούμε κάτι νέο, που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου και το 2017 Salon Prive. Μία εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο Blenheim Palace, στο Γούντστοκ της Αγγλίας.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η ATS έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο την εικόνα που μοιραζόμαστε μαζί σας και περιλαμβάνει εκτός από το σήμα της, το σκίτσο ενός οχήματος για το οποίο γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα. Θα παίρνει ώθηση από V8 Twin-Turbo κινητήρα που θα συνεργάζεται από αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και διπλού συμπλέκτη.

Περισσότερα όσο πλησιάζουμε στα αποκαλυπτήρια της ATS GT.

2018-ats-gt-teaser-a640tall