Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

911 Targa με 400ps από την Ateliers Diva

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

911 Targa με 400ps από την Ateliers Diva

ΝΕΑ

911 Targa με 400ps από την Ateliers Diva

ΝΕΑ

Μια πολύ περιποιημένη περίπτωση αναβάθμισης που απευθύνεται σε λίγους για την εμβληματική Porsche 911 Targa πρώτης γενιάς, παρουσιάζει φέτος η Ateliers Diva.

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία που έχει αρχίσει και κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις προσεγμένες βελτιώσεις που κάνει, είναι η Ateliers Diva και το τελευταίο της δημιούργημα, είναι βασισμένο σε μια πρώτης γενιάς Targa έκδοση της Porsche 911. Το αυτοκίνητο έχει επεμβάσεις σε όλους τους τομείς, με τα μέρη του αμαξώματος να έχουν αντικατασταθεί από ίδια με πρώτη ύλη το ανθρακόνημα. Αλλαγές έχει και η ανάρτηση για να υποστηρίξει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που είναι ελαφρύτερο από το original αλλά και πολύ πιο δυνατό.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για την εικόνα αυτή είναι οι 400 ίπποι του νέου κινητήρα που έρχεται να μπει κάτω από το πίσω καπό. Είναι ένα μοτέρ 4,2 λίτρων με προδιαγραφές αγωνιστικής χρήσης που κάνει την 911 Targa της Ateliers Diva να έχει επιδόσεις supercar. Η εταιρεία προτίθεται ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα προσελκύσει από την προβολή του αυτοκινήτου στο πλαίσιο του Salon Prive του 2019 που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στο Blenheim Palace με κάθε επισημότητα (όπως αρμόζει στις εκδηλώσεις του είδους) στο Oxfordshire της Βρετανίας.