Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Subaru Outback: Οι τιμές στην Ελλάδα

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Subaru Outback: Οι τιμές στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Νέο Subaru Outback: Οι τιμές στην Ελλάδα

ΝΕΑ

To νέο Outback ξεκινά την εμπορική του πορεία στην εγχώρια αγορά προτάσσοντας όπως πάντα την boxer τεχνολογία και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες χάρη στην «συμμετρική» τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Για όσους αναζητούν μια πρόταση που να συνδυάζει την άνεση μιας λιμουζίνας και τις αρετές ενός 4×4 το νέο Outback της Subaru είναι διαθέσιμο στην χώρα μας με τον boxer τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα στα 2.498 κ.εκ.. Η ισχύς του είναι στους 169 ίππους στις 5.000-5.800 σ.α.λ. με την ροπή στα 252 Nm στις 3.800 σ.α.λ. Όλα περνούν σε όλους τους τροχούς μέσω τετρακίνησης ενεργητικής κατανομής της ροπής και ενός αυτόματου κιβωτίου τύπου CVT.

Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.870 χιλιοστά, το πλάτος στα 1.875 και το ύψος στα 1.670. Η απόσταση από το έδαφος είναι από τις μεγαλύτερες σε SUV παραγωγής και φτάνει τα 21,3 εκατοστά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Subaru Outback έκτης γενιάς βασίζεται στην τελευταία παγκόσμια πλατφόρμα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία χρησιμοποιεί περισσότερο ατσάλι υψηλής αντοχής για ελαφρύτερο αμάξωμα και βελτιωμένη ασφάλεια, προσφέροντας όχι μόνο 70% αυξημένη ακαμψία αλλά και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση ενέργειας σε ενδεχόμενη σύγκρουση. Χάρη στη νέα πιο άκαμπτη πλατφόρμα και την ανάρτηση, το νέο Subaru Outback υπόσχεται να προσφέρει σημαντικά καλύτερη αίσθηση στον οδηγό του και πολύ ανώτερη ασφάλεια για τους επιβάτες. Η καμπίνα είναι επίσης πιο ήσυχη χάρη στη βελτιωμένη ηχομόνωση.

Advertisement

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης. Συγκεκριμένα, το νέο Outback έρχεται επίσης με την επόμενη γενιά EyeSight Driver Assist Technology της Subaru, η οποία χρησιμοποιεί δύο κάμερες με σχεδόν διπλάσια γωνία θέασης σε σύγκριση με το προηγούμενο σύστημα και ένα νέο λογισμικό αναγνώρισης εικόνας για τη λειτουργία 11 ενεργών συστημάτων ασφαλείας.

Advertisement

Το νέο Subaru Outback διαθέτει ένα σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 11,6 ιντσών ως στάνταρ, που διαθέτει νέο λειτουργικό και είναι εφοδιασμένο με τα Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, υπάρχει μια κάμερα αναγνώρισης προσώπου της Subaru τοποθετημένη στο εσωτερικό που προσδιορίζει ποιος κάθεται στη θέση του οδηγού, για να προσαρμόσει αυτόματα τη θέση του καθίσματος, τους καθρέπτες και τις προτιμήσεις στον κλιματισμό.

Οι τιμές πώλησης του νέου Subaru Outback, σύντομα η δοκιμή επί ελληνικού εδάφους:
Subaru Outback 2.5 Style: 57.750 ευρώ
Subaru Outback 2.5 Adventure: 60.750 ευρώ
Subaru Outback 2.5 Premium: 65.550 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο είναι το νέο Subaru που θα μας απασχολήσει προσεχώς;
Subaru Solterra: Ηλεκτρικό και για την Ευρώπη
Το Subaru BRZ… αγριεύει με εργοστασιακά αξεσουάρ (+video)

Advertisement