Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το νέο Subaru που θα μας απασχολήσει προσεχώς;

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το νέο Subaru που θα μας απασχολήσει προσεχώς;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το νέο Subaru που θα μας απασχολήσει προσεχώς;

ΝΕΑ

Όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις κατά το παρελθόν με άλλα μοντέλα, οι Toyota και Subaru συνεργάζονται εκ νέου τώρα προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού ένα ηλεκτρικό SUV.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα να δούμε δύο παρόμοια οχήματα με διαφορετικά σήματα. Δεν πιστεύουμε βέβαια πως θα μοιάζουν τόσο όσο τα Toyota GR86 και Subaru BRZ, αλλά επί της ουσίας δεν θα διαφέρουν αρκετά.

Η Subaru δημοσίευσε πρόσφατα μια teaser εικόνα που αποκάλυπτε μόνο τους προβολείς και το επιθετικό σχήμα του SUV, αλλά ήταν σαν να μην προσπαθούσε καν να κρύψει το νέο μοντέλο.

Τα teasers συνήθως αποκρύπτουν τμήματα του αυτοκινήτου με έξυπνο τρόπο, ωστόσο, αυτή μοιάζει με μια εργοστασιακή φωτογραφία την οποία κάποιος βιαστικά προσπάθησε να καλύψει μέρος της…

Advertisement
Advertisement

Παρόλο την προσπάθεια λοιπόν, έχουμε ήδη μια οπτική γεύση για το πώς θα μοιάζει το νέο SUV, το οποίο σημειώστε πως θα ονομάζεται, Subaru Solterra.

Τώρα όμως έχουμε μια ακόμη πιο εμπεριστατωμένη ιδέα, ευγενική προσφορά αυτής της εξαιρετικής απόδοσης που μας έστειλε το Top Electric SUV από την Ινδία.

Το επερχόμενο Solterra λοιπόν θα αποτελεί στην πραγματικότητα ένα όμορφο crossover με γωνίες στη σχεδίαση του και όπως αναμενόταν θα μοιάζει αρκετά με το αδελφό Toyota bZ4X.

Advertisement

Subaru Electric SUV

Στην πραγματικότητα, αυτό που έκαναν ήταν να τραβήξουν μια φωτογραφία του bZ4X και να αλλάξουν ελαφρώς το ρύγχος του, τους προβολείς και κάποιες άλλες λεπτομέρειες προκειμένου να τις προσαρμόσουν με ότι ήταν ορατό στο teaser.

Advertisement

Μην περιμένετε φυσικά τα δύο οχήματα να είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Θα ξεχωρίζουν σε κάποια σημεία αλλά συνολικά θα εξακολουθούν να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού.

Δεν υπάρχει πληροφόρηση σχετικά με την αυτονομία ή την ισχύ τους, γνωρίζουμε όμως πως και τα δύο μοντέλα θα είναι τετρακίνητα, θα διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία steer-by-wire και θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022.

πηγή: TopElectricSUV

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru και Toyota αποκαλύπτουν το νέο τους δημιούργημα. Σπορ μοντέλο ή ηλεκτρικό SUV;
Φήμες για τετρακίνητο hatchback από συνεργασία Toyota- Subaru
Subaru Solterra: Ηλεκτρικό και για την Ευρώπη