Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν τα pick-up της Subaru;

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα ήταν τα pick-up της Subaru;

ΝΕΑ

Πως θα ήταν τα pick-up της Subaru;

ΝΕΑ

Η Subaru, προς το παρόν δεν διαθέτει στη γκάμα της pick-up μοντέλο, πέραν του Sambar που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα για τη Subaru η υποτιθέμενη κατασκευή ενός μοντέλου της συγκεκριμένης κατηγορίας, τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, καθώς όπως δείχνουν τα νούμερα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, εάν αναλογιστούμε την επιτυχία του Ford F-150.

Έχοντας στο μυαλό του, μοντέλα της εταιρείας, όπως το crossover Ascent, o ψηφιακός καλλιτέχνης Neil de Vos δημιούργησε μία παραλλαγή του μοντέλου με πίσω καρότσα. Να θυμίσουμε ότι το Ascent αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο της Subaru, το οποίο χρησιμοποιεί μία επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας SGP. Το μεταξόνιο φτάνει τα 2,89 μέτρα, ενώ διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, με αποτέλεσμα να μπορούν να φιλοξενηθούν έως και οκτώ επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Εκτός της συγκεκριμένης έκδοσης, ο de Vos δημιούργησε και ένα δεύτερο μοντέλο της αντίστοιχης κατηγορίας, που ουσιαστικά είναι το Toyota Hilux με σήματα της Subaru. Σκεπτόμενοι την συνεργασία των δύο κατασκευαστών, δεν θα εκπλαγούμε εάν τα επόμενα χρόνια η εταιρεία με σήμα τις Πλειάδες βάλει στην παραγωγή το συγκεκριμένο μοντέλο. Υπόψη, ότι η Toyota αύξησε το μερίδιό της από το 16,8 στο 20%, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η εξέλιξη μίας κοινής πλατφόρμας για να τοποθετηθεί στα ηλεκτρικά μοντέλα αμφότερων των κατασκευαστών.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

newsautoChoice: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Πόσο -πραγματικά- κοστίζει η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι;

Advertisement

Τέρμα το… σβήσιμο των κλήσεων της Τροχαίας!