Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Sport SUV από την Infiniti

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Sport SUV από την Infiniti

ΝΕΑ

Νέο Sport SUV από την Infiniti

ΝΕΑ

Την κυκλοφορία ενός Sport Utility Vehicle με περισσότερο Sportive χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η Infiniti (το premium παρακλάδι της Nissan).

Advertisement
Advertisement

 

Κατά την διάρκεια των events στο Pebble Beach στην Καλιφόρνια (Concours d’Elegance, δημοπρασίες, εκθέσεις και αγώνες) η Infiniti ανακοίνωσε ότι ένα νέο πολυτελές sport utility coupe θα ενταχθεί σύντομα στη σειρά των πολυτελών οχημάτων της. Το νέο μοντέλο θα έχει το όνομα QX55.Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης μια εικόνα / σκίτσο Infiniti QX55 που δείχνει μια γραμμή οροφής εμπνευσμένη από το εικονικό της πρώτης γενιάς crossover performance FX.

Advertisement
Advertisement

 

«Το QX55 είναι ένα εντυπωσιακό νέο SUV coupe. Στοχεύει στο κέντρο μιας αναπτυσσόμενης κατηγορίας αυτοκινήτων παγκοσμίως», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Infiniti Motor Company Mike Colleran και πρόσθεσε: Οι πελάτες θα εκτιμήσουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό του QX55 που διαθέτει μια σπορ γραμμή οροφής τύπου coupe. Γνωρίζουμε ότι οι φίλοι της εταιρίας περιμένουν με ανυπομονησία το QX55 που θα είναι διαθέσιμο το επόμενο έτος». Το QX55 θα φθάσει στους αντιπροσώπους το καλοκαίρι του 2020.

Advertisement

Η Infiniti επέστρεψε στο Pebble Beach Concours d’Elegance γιορτάζοντας της 30η επέτειο της ίδρυσής της. Ως μέρος αυτού του ορόσημου, θα παρουσιάσει τα μοντέλα της Edition30, μια σειρά ειδικά εξοπλισμένων οχημάτων που αναδεικνύουν την 30ετή κληρονομιά της εταιρείας στις ΗΠΑ. Επιπλέον, όλο το Σαββατοκύριακο η Infiniti θα παρουσιάσει το όραμά της για το μελλοντικό showroom της, την κληρονομιά της εταιρείας στο Ιαπωνικό Ινστιτούτο Αυτοκινήτου.

Advertisement