Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καθυστερεί λίγο ακόμα το Infiniti Q55

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθυστερεί λίγο ακόμα το Infiniti Q55

ΝΕΑ

Καθυστερεί λίγο ακόμα το Infiniti Q55

ΝΕΑ

Κατά πέντε μήνες αναβλήθηκε η παραγωγή του Infiniti QX55 crossover coupe, ένα μοντέλο που η ιαπωνική φίρμα αδημονεί να παρουσιάσει.

Advertisement
Advertisement

H Infiniti φαίνεται να ποντάρει πολλά στο επερχόμενο QX55 crossover coupe, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία αναγκάζεται να καθυστερήσει την παραγωγή του για τουλάχιστον 5 ακόμα μήνες. Αρχικά, το Infiniti QX55 θα ξεκινούσε να κατασκευάζεται τον Ιούνιο 2020 σε εργοστάσιο του Μεξικού. Τελικά, μετά από επίσημη ανακοίνωση, η ημερομηνία αυτή αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο 2020.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, εκτός από το ότι ήθελε να σιγουρευτεί ότι η διαθεσιμότητα θα είναι επαρκής ώστε να καλύψουν όλες τις μελλοντικές παραγγελίες.

Advertisement
Advertisement

Η premium ιαπωνική εταιρεία έχει δώσει σημαντική βαρύτητα στο QX55 μιας και αποτελεί έναν δυνατό ανταγωνιστή της Mercedes-Benz GLC και της BMW X4. Κάτω από το καπό αναμένεται να βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος 2λιτρος turbo κινητήρας απόδοσης 270 ίππων. Από τα πρώτα σκίτσα του αυτοκινήτου διακρίνεται η έντονη κλίση της οροφής, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα πρώτης γενιάς FX.