Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα γκάμα ηλεκτρικών από την Infiniti

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα γκάμα ηλεκτρικών από την Infiniti

ΝΕΑ

Νέα γκάμα ηλεκτρικών από την Infiniti

ΝΕΑ

Η Infiniti έχει στα πλάνα της την παρουσίαση νέας γκάμας ηλεκτρικών μοντέλων που θα επανατοποθετήσει την εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία που πριν 30 χρόνια ξεκίνησε ως το πολυτελές παρακλάδι της Nissan, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην Αμερικάνικη αλλά και στην Ιαπωνική αγορά αλλά όπως φαίνεται στην Ευρώπη δεν είχε τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Οι ιθύνοντες της εταιρείας, θεωρώντας τη σχεδίαση θεμελιώδη λόγο για να πάει καλά σε εμπορικό επίπεδο ένα αυτοκίνητο, θέλουν να ανανεώσουν την αισθητική στο σύνολο της γκάμας. Ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση όλο και περισσότερο της υβριδικής τεχνολογίας αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, η Infiniti μέσα στα επόμενα χρόνια θα «επανασυστηθεί» στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement
Advertisement

Προσπαθώντας ταυτόχρονα να έχουν ξεκάθαρα διαφορετική εικόνα από τα μοντέλα της «μητρικής» Nissan, το να έρθει αποτέλεσμα δεν είναι κάτι εύκολο. Οι άνθρωποι της Infiniti ωστόσο είναι αισιόδοξοι, μια και έχουν τα νέα δεδομένα που ορίζουν τα ηλεκτρικά οχήματα, για να «δουλέψουν» πάνω στην αισθητική και να προσφέρουν κάτι τελείως διαφορετικό, χωρίς να χάνεται η premium διάθεση. Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και στο QX Inspiration, που είναι σχεδόν έτοιμο για να περάσει στη γραμμή παραγωγής, το μέλλον της Infiniti με τα ηλεκτρικά πολυτελή μοντέλα, αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Advertisement