Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 της TechArt συναγωνίζεται σε ισχύ την McLaren 720S

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche 911 της TechArt συναγωνίζεται σε ισχύ την McLaren 720S

ΝΕΑ

Η Porsche 911 της TechArt συναγωνίζεται σε ισχύ την McLaren 720S

ΝΕΑ

Οι teaser εικόνες της Porsche αποδεικνύουν πως η αποκάλυψη της νέας 911 GT3 βρίσκεται πολύ κοντά. Σε σύγκριση με τις “κανονικές” 911 Carrera και 911 Turbo S, η νέα GT3 θα είναι πιο εστιασμένη σε οδήγηση στην πίστα, με πιο επιθετικά αεροδυναμικά εξαρτήματα και βελτιωμένη απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Εάν, ωστόσο, δεν μπορείτε να την περιμένετε άλλο, ο βελτιωτικός οίκος TechArt προσφέρει μια σειρά αναβαθμίσεων στη νέα 911 Turbo S, με σκοπό την ενίσχυση της απόδοσης όπως και του στυλ. Σας πληροφορούμε πως τα πετυχαίνει και τα δυο περίφημα…

Εάν η εργοστασιακή 911 Turbo σας φαίνεται πολύ cool, το νέο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος της TechArt προσθέτει μια νέα μπροστινή ποδιά που αποτελείται από 14 κομμάτια που αντικαθιστούν τα αρχικά εργοστασιακά μέρη και μπορούν να βαφτούν σε πολλά χρώματα, ματ ή γυαλιστερά στοιχεία από ανθρακονήματα.

Άλλες σπορ εξωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέες πλευρικές φούστες, εισόδους αέρα από ανθρακονήματα και καθρέφτες, αεροτομή οροφής και πτερύγια στις εισαγωγές της 911 Turbo. Στο πίσω μέρος, η εταιρία έχει προσθέσει έναν εντυπωσιακό διαχύτη που ενσωματώνει πέντε εμφανή πτερύγια, αλλά και μια νέα επίσης αεροτομή, ενισχύοντας σημαντικά τόσο την κάθετη δύναμη όσο και την εμφάνιση του σπορ αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το νέο κιτ αμαξώματος της TechArt δεν θέτει σε κίνδυνο την ενεργή αεροδυναμική του αυτοκινήτου, καθώς έχει διατηρηθεί η μεταβλητή μπροστινή αεροτομή και η ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα. Ένα σετ νέων σφυρήλατων τροχών αλουμινίου 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω συμπληρώνει τη νέα εικόνα του θρυλικού μοντέλου. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό διαμορφωτή της TechArt.

Εκτός από το νέο bodykit, η TechArt προσφέρει επίσης ένα κιτ αύξησης ισχύος που προσθέτει επιπλέον 61 ίππους αυξάνοντας τη συνολική απόδοση στους 710 ίππους και τη ροπή στα 900 Nm! Για να το θέσουμε σε προοπτική, η 911 Turbo S της Techart διαθέτει τόσο μεγάλη ισχύ όσο μια McLaren 720S…

Advertisement

Στη λειτουργία Wet, το σύστημα μειώνει την ισχύ εάν εντοπιστούν συνθήκες ολισθηρού οδοστρώματος. Η TechArt δεν έχει πει πόσο αυτές οι βελτιώσεις επηρεάζουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι πιο γρήγορη από τη στάνταρ 911 Turbo S, η οποία επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 km/h σε 2,6 δευτερόλεπτα με το πακέτο Chrono εγκατεστημένο και τελική ταχύτητα τα 330 km/h. Όχι μόνο η TechArt 911 Turbo έχει περισσότερη ισχύ, αλλά ακούγεται και πιο επιθετική χάρη σε ένα νέο σπορ σύστημα εξάτμισης με ρυθμιζόμενες βαλβίδες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η TechArt αναβαθμίζει την Porsche Taycan

H Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid με βελτιωτικό πακέτο της TechArt

Advertisement

Porsche Cayenne Turbo από την TechArt με 640ps (+VIDEO)