Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το “Ecto-1” των Ghostbusters λανσάρεται από τη Lego

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το “Ecto-1” των Ghostbusters λανσάρεται από τη Lego

ΝΕΑ

Το “Ecto-1” των Ghostbusters λανσάρεται από τη Lego

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο των ηρώων της ταινίας Ghostbusters, το «Ecto-1» πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει από τη LEGO για όσους αγαπούν την ταινία και τις κατασκευές.

Advertisement
Advertisement

Το ασθενοφόρο Cadillac Miller-Meteor του 1959 που χρησιμοποιείται στις ταινίες των Ghostbusters έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και τώρα λανσάρεται για κατασκευή στο σπίτι από τη LEGO.

Το νέο μοντέλο της LEGO, αποτελείται από 2.352 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο ολοκαίνουργιων στοιχείων, του καμπύλου παρμπρίζ και του τιμονιού που δεν υπήρχαν στη συλλογή της εταιρείας και κατασκευάστηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο σετ. Το Ecto-1 έχει μήκος περίπου 47, πλάτος 16,5 και ύψος 22,5 εκατοστά. Το Ecto-1 από τουβλάκια LEGO αντικατοπτρίζει την εμφάνιση του εμβληματικού κινηματογραφικού αυτοκινήτου, με τα ειδικά αυτοκόλλητα, μια σειρά εξοπλισμού ανίχνευσης «παραφυσικής δραστηριότητας» στη σχάρα οροφής και άλλο πολλά που μπορεί να ανακαλύψει κανείς φτιάχνοντας το διάσημο αυτοκίνητο των «κυνηγών φαντασμάτων».

Advertisement
Advertisement

«Μου αρέσει να δημιουργώ οχήματα LEGO και έχοντας σχεδιάσει στο παρελθόν την Aston Martin DB5 του James Bond, μου άρεσε η πρόκληση να δουλέψω στο Ecto-1», δήλωσε ο σχεδιαστής του σετ, Michael Psiaki. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο λεπτομερής έκδοση αυτού του αυτοκινήτου που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Είναι γεμάτο από αυθεντικά χαρακτηριστικά και «εκπλήξεις» που θα πρέπει να ανακαλύψουν όσοι το αγοράσουν καθώς προχωρούν στη συναρμολόγηση του μοντέλου». Το LEGO Ghostbusters Ecto-1 θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, πολύ πριν την κυκλοφορία της επόμενης ταινίας από τη σειρά Ghostbusters. Θα είναι διαθέσιμο στο site της LEGO καθώς και σε επίσημα καταστήματα με τιμή 170 ευρώ, η οποία είναι λίγο «τσιμπημένη» με δεδομένο το ότι το LEGO Technic Porsche 911 RSR είναι κατά 42 ευρώ φθηνότερο. Σίγουρα όμως είναι ένα ιδανικό δώρο για τους λάτρεις του είδους- ειδικά σε αυτή την περίοδο του lock down αλλά και εν όψει Χριστουγέννων.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ghostbusters After Life: To trailer της νέας ταινίας και η επιστροφή του Ecto-1 (VIDEO)

Τρία κινηματογραφικά αυτοκίνητα σε δημοπρασία

Advertisement

To νέο LEGO Defender τα σπάει!

 

 

Advertisement