Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Renault Scenic E-Tech: Στην τελική ευθεία

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Scenic E-Tech: Στην τελική ευθεία

ΝΕΑ

Νέο Renault Scenic E-Tech: Στην τελική ευθεία

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Scenic E-Tech θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση του Μονάχου στις 4 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η Renault ετοιμάζεται να λανσάρει το δεύτερο, νέας γενιάς ηλεκτρικό της μοντέλο που θα βασίζεται στο Megane E-Tech. Αργότερα θα ακολουθήσουν τα Renault 4 και 5.

Το ολοκαίνουργιο Scenic E-Tech θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά από το πρωτότυπο Scenic Vision που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στο σαλόνι του Παρισιού.

Σε αυτό το πλαίσιο θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της μάρκας. Μαζί με τα άλλα ηλεκτρικά Renault θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Douai ElectriCity.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η Renault έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της μοντέλο που έχει βαρύ καμουφλάζ. Όπως μπορούμε να δούμε είναι εμφανές το SUV αμάξωμα που στιλιστικά θα έχει κοινά στοιχεία με το Megane E-Tech.

Advertisement

Μάλιστα, θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Megane E-Tech, καθώς οι διαστάσεις του θα είναι παραπλήσιες με αυτές του Scenic Vision (σημ.: μήκος 4.490 χλστμ., πλάτος 1.900 χλστμ., ύψος 1.590 χλστμ.).

Advertisement

Λογικά το σύστημα πρόωσης θα περιλαμβάνει ότι και του ηλεκτρικού Megane που έχει δύο εκδόσεις μπαταρίας με 40 kWh και 60 kWh και δύο εκδόσεις ισχύος με 131 και 218 ίππους. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Clio E-Tech στο Βέλγιο
Επίσημο: Το νέο Renault Arkana
Έτσι θα είναι το νέο Renault 5!