Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Το νέο Renault Arkana

Ελλάδα 21:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Το νέο Renault Arkana

ΝΕΑ

Επίσημο: Το νέο Renault Arkana

ΝΕΑ

Το Arkana ανανεώθηκε στα σημεία για να συνεχίσει αναβαθμισμένο και έχοντας μία νέα κορυφαία έκδοση εξοπλισμού, την Esprit Alpine.

Advertisement
Advertisement

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει το νέο λογότυπο της Renault και μικρές αισθητικές βελτιώσεις ώστε το Arkana να συνεχίζει να αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές στα coupe-SUV στην Ευρώπη.

Το νέο Arkana παρουσιάζει μερικές αλλαγές στο αμάξωμά του, όπως μαύρες, σατινέ ή σκούρες χρωμιωμένες πινελιές ανάλογα με τον εξοπλισμό.

Η γκάμα των εκδόσεων εξοπλισμού παραμένει απλοποιημένη, με τις εκδόσεις Evolution, Techno και Esprit Alpine. Η Esprit Alpine αντικαθιστά την προηγούμενη έκδοση RS Line και αποτελεί την κορυφαία έκδοση της γκάμας.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, η κορυφαία έκδοση Esprit Alpine διαθέτει κόκκινες, λευκές και μπλε ραφές στις κάρτες των θυρών και νέο φινίρισμα στο ταμπλό.

Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με σουέτ και Eco-Tep ταπετσαρίες, που περιέχει υλικά βιολογικής προέλευσης. Όποιο σύστημα κίνησης και αν επιλεχθεί, η έκδοση Esprit Alpine περιλαμβάνει το μοχλό ταχυτήτων e-shifter χωρίς μηχανική καλωδίωση.

Advertisement

Όσον αφορά τους κινητήρες, δεν υπάρχουν αλλαγές κάτω από το καπό. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο υβριδικούς 1.3 κινητήρες βενζίνης, με ισχύ 140 και 160 ίππους αντίστοιχα.

Advertisement

Η πλήρως υβριδική ρύθμιση 1.6 E-Tech προσφέρει 145 ίππους. Η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 40% σε σχέση με έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα.

Οι παραγγελίες για το νέο Arkana αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Με αυτές τις βελτιώσεις, το Arkana θα μπορέσει να προσφέρει μια  φρεσκαρισμένη επιλογή για όσους συγκινούνται από τα coupe-SUV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι το νέο Renault 5!
Οδηγούμε το νέο Renault Clio E-Tech στο Βέλγιο
Tο ανανεωμένο Renault Captur ετοιμάζεται

Advertisement