Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Opel Grandland: Οι τιμές πώλησης

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Opel Grandland: Οι τιμές πώλησης

ΝΕΑ

Νέο Opel Grandland: Οι τιμές πώλησης

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του ριζικά ανανεωμένου Grandland που είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις κινητήρα και τέσσερις εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Δίχως το Χ το Grandland της Opel συνεχίζει εκ νέου την πορεία του στην ελληνική αγορά με την αναβάθμιση να ξεπερνά κατά πολύ το πρότυπο ενός τυπικού facelift.

Το ανανεωμένο Grandland προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρων. Η τρικύλινδρη βενζίνης 1.2Τ αποδίδει 130 ίππους/ 230 Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων με τιμές πώλησης από τις 26.500€ και 29.000€, αντίστοιχα.

H ντίζελ έκδοση 1.5 με ισχύ επίσης στους 130 ίππους/ 300 Nm έχει στάνταρ το αυτόματο σασμάν και εκκινεί από τις 29.500€. Όλες οι εκδόσεις είναι προσθιοκίνητες και με πλήρη εξοπλισμό από την βασική έκδοση. Οι τιμές για τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των 224 και 300 ίππων, αναμένονται.

Advertisement
Advertisement

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό

Σχεδιαστικά, χαρακτηριστική είναι η νέα Vizor μάσκα που έκανε ντεμπούτο στο Mokka, την βλέπουμε τώρα στο Grandland και θα την δούμε ξανά στο ολοκαίνουργιο Astra. Αλλά και στα νέα μοντέλα που θα ακολουθήσουν.

Έτσι, μπροστά βλέπουμε ένα εντελώς νέο «πρόσωπο» με ενσωματωμένους τους νέους προβολείς (οι προαιρετικοί IntelliLux αποτελούνται από 168 διόδους LED), ενώ και το πίσω μέρος έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό με την ονομασία του μοντέλου να φιγουράρει ολογράφως. Από το πλάι ξεχωρίζουν και τα βαμμένα πλέον στο χρώμα του αμαξώματος χαμηλότερα τμήματα.

Advertisement

Το ταμπλό είναι επίσης αλλαγμένο στο μεγαλύτερο μέρος του αποκτώντας την διάταξη Pure Panel. Έτσι, ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη αφής αποτελούνται από δύο οθόνες με διαγώνιο έως τις 12 και 10,0 ίντσες, αντίστοιχαΠλουσιότερος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με νέες τεχνολογίες, όπως το σύστημα Night Vision που χρησιμοποιεί κάμερα υπέρυθρων για να αναγνωρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια πεζούς και ζώα στο σκοτάδι.

Advertisement