Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Nissan Qashqai: Hi-tech και ευρύχωρο (video)

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Nissan Qashqai: Hi-tech και ευρύχωρο (video)

ΝΕΑ

Νέο Nissan Qashqai: Hi-tech και ευρύχωρο (video)

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του ιαπωνικού μικρομεσαίου SUV εξοπλίζεται με πιο σύγχρονες τεχνολογίες, αλλά και περισσότερους χώρους.

Advertisement
Advertisement

Στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, η Nissan απομάκρυνε την κουκούλα από το νέο Qashqai, το οποίο καταφτάνει ακόμα πιο μοντέρνο, ασφαλές, τεχνολογικά προηγμένο και με αποδοτικότερα κινητήρια σύνολα.

Η νέα γενιά του μικρομεσαίου ιαπωνικού SUV βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-C η οποία επέτρεψε την αύξηση του μήκους και του μεταξονίου του κατά 25 mm και 20 mm αντίστοιχα.

Ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι μεγαλύτερος κατά 28 mm και διαμορφώνεται πλέον στα 608 mm, ενώ οδηγός και συνοδηγός απολαμβάνουν περισσότερο «αέρα» μεταξύ τους. Αυξημένος (κατά 15 mm) είναι και ο χώρος κεφαλής τόσο εμπρός όσο και πίσω, κάτι που χαρίζει ακόμα πιο άνετες μετακινήσεις. Χαμόγελα, φυσικά χαρίζει και ο χώρος του πορτπαγκάζ, που πλέον συγκροτείται στα 504 lt (+74 lt).

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεο Qashqai – Κινητήρες και άλλα..

Επιπλέον πόντους κέρδισε και ο ψηφιακός κόσμος ο οποίος ενισχύεται μέσω ενός νέου υψηλής ευκρίνειας ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, με ποικιλία επιλογών παραμετροποίησης, όπως και της επίσης νέας HD κεντρικής οθόνης 9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων NissanConnect – συμβατό τόσο με συσκευές Apple όσο και Android.

Advertisement

Τέλος, πρεμιέρα κάνει και το σύστημα Head-Up Display 10,8 ιντσών που παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η νέα γενιά της δέσμης συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT με Navi-link που περιλαμβάνει αυτόνομη επιτάχυνση και φρενάρισμα του οχήματος, σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας.

Advertisement

Ένα Nissan 350Z από τον «Πόλεμο των Άστρων» (VIDEO)
Nissan: Πούλησε τις μετοχές που διατηρούσε στην Daimler
Eden Hazard: Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί Nissan Leaf (+video)

 

Advertisement