Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων Hyundai Ν

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων Hyundai Ν

ΝΕΑ

Νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων Hyundai Ν

ΝΕΑ

Με το χαρακτηριστικό γράμμα «N» που συνοδεύει τις ειδικές, γρήγορες εκδόσεις της Hyundai, περιμένουμε άλλο ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η συνέχεια της χρήσης του γράμματος “N” από τη Hyundai, θα δωθεί στο Ντιτρόιτ σε λίγες μέρες, όπου και θα αποκαλυφθεί ένα ακόμα μοντέλο με τις «φροντίδες» του ειδικού τμήματος. Ο επικεφαλής του R&D τμήματος που είχε διατελέσει σε ανάλογη θέση στο τμήμα M της BMW, Albert Bierman, δήλωσε πρόσφατα πως από το τμήμα Hyundai N θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, με την πρώτη από αυτές να αποκαλύπτεται στο Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

Hyundai Concept Detroit boi 530

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο, πέραν του ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε την αρχική, πρωτότυπη μορφή του και όχι κάτι έτοιμο για παραγωγή. Πρωτότυπο είναι και το μοντέλο στις φωτογραφίες που παρουσίασε πρόσφατα η Hyindai N. Πρόκειται για το Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo, το οποίο έχει τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και συνολική απόδοση 883 ίππων που του δίνουν τα χαρακτηριστικά του «μαχητικού αεροσκάφους για το δρόμο». Το αν η επικείμενη παρουσίαση στο Ντιτρόιτ θα έχει κάποια χαρακτηριστικά από το Hyundai N 2025 Gran Turismo, είναι κάτι που θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες μέρες για να το διαπιστώσουμε.

Hyundai Concept Detroit boi 640