Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi ASX: Έρχεται το 2023

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Mitsubishi ASX: Έρχεται το 2023

ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi ASX: Έρχεται το 2023

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμη teaser εικόνα από το πίσω μέρος του νέου ASX.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πως το νέο ASX θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Renault Captur. Όπως και το ότι η κορυφαία του έκδοση θα είναι plug-in υβριδική με 160 ίππους.

Η Mitsubishi ετοιμάζει την επιστροφή της στην Ευρώπη τόσο μέσω του νέου Colt όσο και του νέου ASX. Και τα δύο μοντέλα θα λανσαριστούν μέσα στο 2023 και θα χρησιμοποιούν μηχανικά μέρη από τις Renault και Nissan.

Έτσι, η βασική έκδοση του ολοκαίνουργιου ASX θα έχει κάτω από το καπό της έναν τρικύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης με 90 ίππους. Ψηλότερα θα υπάρχει η έκδοση 1.3 με 140 ίππους, ενώ η ισχυρότερη με 1.3 με 160 άλογα θα έχει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Η υβριδική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη κινητήρα βενζίνης θα αποδίδει 140 ίππους, ενώ η PHEV θα έχει 160 ίππους με μπαταρία 10,5 kWh και ηλεκτρική κίνηση για περίπου 40 χλμ.. Ντίζελ, γιοκ.

Το νέο ASX  θα διαφοροποιείται σχεδιαστικά από την πιο αιχμηρή και δυναμική σχεδίαση όπως μπορούμε να δούμε και από τα σχετικά teaser. Αξιοσημείωτο είναι πως το νέο ASX θα κατασκευάζεται στην Ισπανία μαζί με το Captur.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Έρχεται νέο Mitsubishi Colt
Πρώτη γεύση από το νέο και ευρωπαϊκό Μitsubishi ASX
Το νέο Mitsubishi L200 βρίσκεται καθοδόν