Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο μικρό ηλεκτρικό από την Jeep

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο μικρό ηλεκτρικό από την Jeep

ΝΕΑ

Νέο μικρό ηλεκτρικό από την Jeep

ΝΕΑ

Μόλις αποκαλύφθηκαν και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο, οι πρώτες εικόνες του νέου ηλεκτρικού Jeep που αναμένεται το 2023.

Advertisement
Advertisement

Σε μια εταιρική εκδήλωση της Stellantis, ο CEO της Carlos Tavares αποκάλυψε τις εικόνες ενός καινούργιου μικρού και ηλεκτρικού Jeep, ενώ έδωσε και ένα teaser για τη νέα γενιά του RAM.

Στην εκδήλωση που αφορούσε τον «οδικό χάρτη» της πορείας που έχει προαποφασιστεί για το μέλλον του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Stellantis, Carlos Tavares έδωσε τις πρώτες επίσημες εικόνες ενός μοντέλου που ακόμα δεν έχει όνομα. Το μικρό αυτό ηλεκτρικό SUV έχει το family look της μάρκας, καθώς μοιάζει σαν σμίκρυνση του νέου Grand Cherokee, τόσο εμπρός, όσο και πίσω.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα με τα έντονα στοιχεία και το γαλάζιο «e» να υπογραμμίζει το είδος της ενέργειας που θα καταναλώνει, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα για την κόμπακτ εικόνα του μικρού μοντέλου που αναμένεται να δούμε μέσα στο 2023. Το νέο Jeep, με τις αναλογίες που βλέπουμε στις δύο πρώτες του εικόνες, προορίζεται μάλλον για την κατηγορία των B SUV– εκεί που θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Ford Puma και το Toyota Yaris Cross.

Σημειώστε πως το μικρό Jeep, ως ηλεκτρικό, θα έχει και την ανάλογη επιδότηση στην Ελλάδα η οποία με τα σημερινά δεδομένα -και εφόσον ισχύουν και την επόμενη χρονιά- θα είναι περίπου στις 6.000€…

 

Advertisement

Το επόμενο έτος (2023) αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και το νέο RAM 1500 BEV, που θα είναι η απάντηση του Ομίλου Stellantis στη διαρκώς διογκούμενη κατηγορία των μεγάλων ηλεκτρικών pick up που προορίζονται κυρίως για την αγορά των ΗΠΑ.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep e-Hybrid: Μια νέα εμπειρία οδήγησης (video+τιμές)
Ιδού το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe για τους Ευρωπαίους
Το Dodge Charger των Ringbrothers, κόβει την ανάσα! (+video)

Advertisement