Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο λογότυπο “R” για τα σπορ Volkswagen

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο λογότυπο “R” για τα σπορ Volkswagen

ΝΕΑ

Νέο λογότυπο “R” για τα σπορ Volkswagen

ΝΕΑ

Τα Volkswagen που φέρουν το λογότυπο R αντιπροσωπεύουν τα ισχυρά αυτοκίνητα της μάρκας. Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο τους logo;

Advertisement
Advertisement

Πριν από έναν μήνα περίπου, η Volkswagen μάς αποκάλυψε το επανασχεδιασμένο λογότυπο της φίρμας, ενώ τώρα μας έδειξε την ανανεωμένη “σφραγίδα” των ισχυρών “R” μοντέλων της.

Σύμφωνα με τη Volkswagen, το ανανεωμένο λογότυπο είναι πιο μοντέρνο και κομψό σε σχέση με το προηγούμενο. Πλέον, η γραμματοσειρά είναι πιο καλλιτεχνική, χωρίς να χάνει τη γνώριμη εικόνα. Προς το παρόν, η γερμανική μάρκα προσφέρει παγκοσμίως δύο “R” μοντέλα: το Golf R και το T-Roc R, με το πρώτο να ετοιμάζεται για τη νέα του γενιά, κάπου μέσα στο 2020. Ακόμα, από ανεπίσημες πληροφορίες αναμένεται η γκάμα των R να εμπλουτιστεί με το Arteon R, καθώς και με το Touareg R.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με το λογότυπο, η Volkswagen θα κάνει αλλαγές και στα μοντέλα με το σπορ πακέτο R-Line, ενώ το πρώτο αυτοκίνητο που θα δούμε με το ανανεωμένο logo είναι το Atlas Cross Sport R-Line, το οποίο θα παρουσιαστεί σε έκθεση αυτοκινήτου της Αμερικής στις 11 Οκτωβρίου και δεν θα έρθει στη Γηραιά Ήπειρο.