Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο λογότυπο (και) για την Geely

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο λογότυπο (και) για την Geely

ΝΕΑ

Νέο λογότυπο (και) για την Geely

ΝΕΑ

Με το νέο της λογότυπο, η Geely δείχνει τη διάθεσή της για πιο απλή αισθητική και αποτελεσματικότερη διαφήμιση της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Geely με την έναρξη του 2023, δείχνει τη διάθεσή της για ανανέωση και επέκταση της δραστηριότητάς της, αλλάζοντας το λογότυπό της.

Είναι μια εξέλιξη των δύο προηγούμενων λογότυπων, χωρίς την αίσθηση του βάθους στη σχεδίαση, προκειμένου να αποδίδεται καλύτερα στις ψηφιακές και στις έντυπες διαφημίσεις των μοντέλων της μάρκας. Με τον τρόπο αυτό η Geely υπογραμμίζει τη διάθεσή της για περισσότερη δραστηριότητα και επέκταση σε νέες αγορές και είναι μια κίνηση που έχει υιοθετηθεί κι από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται, το νέο αυτό λογότυπο διαθέτει μια λευκή γρίλια με λεπτές οριζόντιες και κάθετες γραμμές. Για την αλλαγή αυτή, η Geely δεν έδωσε πολλές πληροφορίες, πέραν του ότι αυτό είναι το «πρώτο βήμα προς την επιδίωξη εξυπνότερων και πιο τεχνολογικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Το νέο μας κεφάλαιο ξεκινά από εδώ! Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα λάμψει και θα φωτίσει το μέλλον!»

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η νέα δραστηριότητα της Geely;
Συμφωνία-πλαίσιο μεταξύ Ομίλου Renault και Geely
Ken Block: Η τραγική σύμπτωση με την κόρη του (+video)