Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο ηλεκτρικό crossover της Lexus

Ελλάδα 10:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο ηλεκτρικό crossover της Lexus

ΝΕΑ

Νέο ηλεκτρικό crossover της Lexus

ΝΕΑ

Η Lexus δημοσίευσε νέες φωτογραφίες για το νέο πρωτότυπο crossover, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 30 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Η Lexus θα αποκαλύψει την επόμενη εβδομάδα το ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο, σκιαγραφώντας ουσιαστικά τη σχεδιαστική γλώσσα των οχημάτων, που πρόκειται η ιαπωνική μάρκα να λανσάρει στο μέλλον. Από τις teaser φωτογραφίες του αναμενόμενου μοντέλου διακρίνεται η κομψή σιλουέτα και ο «ψηλός» χαρακτήρας.

Στο εμπρός μέρος συναντάμε στενά φωτιστικά σώματα τύπου LED και την γνώριμη γρίλια της μάρκας, όπου δεσπόζει το φωτιζόμενο λογότυπο. Στο πίσω τμήμα, ακολουθείται η ίδια φιλοσοφία με στενά LED φώτα και εκλεπτυσμένες γραμμές. Φυσικά πατάει επάνω σε φουτουριστικές -σχεδιαστικά- ζάντες με τη διχρωμία τους να χαρίζουν την πινελιά που χρειάζεται ένα concept.

Advertisement
Advertisement

Αν και πολλά είναι ακόμα άγνωστα για το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοντέλο, όπως είναι η ονομασία του, ωστόσο αναμένεται να κινείται αποκλειστικά με ρεύμα. Το τελευταίο τουλάχιστον έχει γίνει επισήμως γνωστό, μιας και η ίδια εταιρεία το ανακοίνωσε, όταν παρουσίασε πέρυσι το σύστημα DIRECT4 electric drive control.

Επομένως, το πρωτότυπο crossover της Lexus θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν στον εμπρός άξονα και έναν στον πίσω) με περίπου 200 ίππους και 300 Nm ροπής έκαστος. Αλλά και πάλι, τίποτα δεν είναι σίγουρο… Αναμονή έως τις 30 Μαρτίου, όταν η ιαπωνική εταιρεία αποκαλύψει επίσημα το concept της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το νέο Lexus IS 500… έπιασε δουλειά (video)
Νέα SUV και ηλεκτρικά μοντέλα ετοιμάζει η Lexus
Νέα εικόνα για το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Lexus

 

Advertisement