Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέο hypercar από την Bugatti

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο hypercar από την Bugatti

Mobility

Νέο hypercar από την Bugatti

Mobility

Η Bugatti βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο φημολογίας σύμφωνα με την οποία η εταιρία θα παρουσιάσει πολύ σύντομα ένα νέο hypercar και μάλιστα πλήρως ηλεκτρικό

Advertisement
Advertisement

Μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο όμιλος VW βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την κροατική Rimac Automobili για την πώληση της Bugatti, κάτι που βέβαια ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις δύο πλευρές.

Σήμερα όμως η Bugatti πρωταγωνιστεί και πάλι σε νέες φήμες οι οποίες θέλουν την εταιρία να έχει ήδη έτοιμο και μάλιστα να βρίσκεται λίγες εβδομάδες πριν την αποκάλυψη του νέου της hypercar το οποίο θα προορίζεται για χρήση στην πίστα και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, κάτι που βάζει και πάλι στην ευρύτερη εικόνα τη Rimac η οποία έχει γίνει γνωστή για τα ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων που έχει κατασκευάσει.

bugatti-vision-lemans

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές στην ιστοσελίδα Supercar Blog ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann, είναι έτοιμος να δώσει το πράσινο φως μέσα στον Οκτώβριο για τη υλοποίηση ενός μοντέλου που θα βασίζεται στο εξωτικό πρωτότυπο Vision Le Mans το οποίο είχε παρουσιαστεί ως ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο πίστας. Από εκεί και πέρα η εμπλοκή της Rimac σε αυτό το σχέδιο θα σήμαινε και την παροχή της απαραίτητης τεχνολογίας την οποία διαθέτει η κροατική εταιρία προκειμένου το hypercar της Bugatti να είναι αμιγώς ηλεκτρικό, όπως δηλαδή ισχυρίζονται οι φήμες που κυκλοφορούν. Eίναι γεγονός πως η αυτό το αυτοκινήτου θα ήταν το ιδανικό συνοδευτικό στην επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας VW – Rimac σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Bugatti.

bugatti-vision-lemans

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ο κλιματισμός της Bugatti μπορεί να δροσίσει ένα διαμέρισμα στην Ευρώπη

Οι Bugatti Divo και Chiron Pur Sport στην Πράσινη Κόλαση (video)

Advertisement

Ρολόι 580.000 δολαρίων αφιερωμένο στη Bugatti Chiron