Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Transit Custom και σε ηλεκτρική έκδοση

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Transit Custom και σε ηλεκτρική έκδοση

ΝΕΑ

Νέο Ford Transit Custom και σε ηλεκτρική έκδοση

ΝΕΑ

Πέρα από αμιγώς ηλεκτρικό, το van της Ford θα διατίθεται σε plug-in υβριδική, ήπια υβριδική έκδοση και συμβατικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 θα έρθει το νέο, τρίτης γενιάς Ford Transit Custom, το οποίο θα προσφέρεται σε ηλεκτρική, plug-in υβριδική, ήπια υβριδικές και συμβατικές εκδόσεις.

Όπως αναφέρει η Ford, το Transit Custom πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο το οποίο θα «ενισχύσει τη θέση της ως τη Νο.1 εταιρεία επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη», ανέφερε ο Stuart Rowley, Πρόεδρος της Ford Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

«Το Transit Custom είναι το κόσμημα στην επαγγελματική μας γκάμα και το κλειδί στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε την εταιρεία στην κατηγορία αυτή καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε μια βιώσιμη, κερδοφόρα επιχείρηση στην Ευρώπη, ριζωμένη σε ένα ηλεκτρικό μέλλον.» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η Ford δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι ολόκληρη η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της θα είναι ικανή να εξασφαλίζει μηδενικές εκπομπές, με ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μοντέλα, έως το 2024, με τα δύο τρίτα των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων Ford να αναμένεται να είναι πλήρως ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά έως 2030.

Advertisement

Ωστόσο, στην ενδιάμεση περίοδο, η Ford κατανοεί ότι η μετάβαση από τα επαγγελματικά οχήματα με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης σε εκείνα που τροφοδοτούνται αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρα, δεν θα πραγματοποιηθεί με μιας. Αυτός είναι κα ο λόγος για τον οποίο μία γκάμα με ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα είναι απαραίτητη τώρα.

Το 2020, η Ford ήταν για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ηγέτης στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Η τάση αυτή συνεχίστηκε και στο 2021, με τη Ford να διατηρεί τη θέση της ως η μάρκα επαγγελματικών οχημάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ήπειρο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ford Kuga PHEV: Με 225 PS και 1,4 λτ./100 χλμ. κατανάλωση (video)
Το Ford Bronco «απογυμνώνεται» για ακόμη περισσότερη ελευθερία
Ford Mustang Mach-E: Τα μυστικά του μοναδικού εσωτερικού (video)

 

Advertisement