Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Ranger MS-RT: Παραγωγικότητα και αγωνιστικά γονίδια (+video)

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Ranger MS-RT: Παραγωγικότητα και αγωνιστικά γονίδια (+video)

ΝΕΑ

Νέο Ford Ranger MS-RT: Παραγωγικότητα και αγωνιστικά γονίδια (+video)

ΝΕΑ

Η Ford Pro αποκαλύπτει για πρώτη φορά το επίλεκτο μέλος της νέας, αποκλειστικής σειράς επαγγελματικών μοντέλων της, με την επωνυμία MS-RT.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Ranger MS-RT είναι η νέα πρόταση της μάρκας στα pickup, καθώς διαθέτει επιβλητική εμφάνιση χάρη στο μυώδες αμάξωμα, χαμηλωμένη ανάρτηση, καθώς και ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών

Το νέο Ranger MS-RT σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της παγκόσμιας ομάδας της Ford και των ειδικών της MS-RT, η οποία αποτελεί παρακλάδι της M-Sport, του μακροχρόνιου συνεργάτη της Ford στους αγώνες ράλλυ.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτοντας έναν ιδιαίτερο συνδυασμό εντυπωσιακής εμφάνισης, αναβαθμισμένης οδηγικής εμπειρίας και εξαιρετικής ικανότητας μεταφοράς φορτίου, το νέο Ford Ranger MS-RT έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των pickup.

Η έκδοση MS-RT βασίζεται στην πλατφόρμα της νέας γενιάς του μοντέλου και συνδυάζει τολμηρή εμφάνιση με σημαντικές μηχανολογικές αναβαθμίσεις.

Συγκεκριμένα, το νέο Ranger MS-RT είναι εφοδιασμένο με έναν V6 πετρελαιοκινητήρα με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερη ρύθμιση στην ανάρτηση και διαφορετικούς τροχούς προκειμένου να ενισχύσει τις ικανότητές του στην άσφαλτο.

Advertisement

Αποτελώντας το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ranger, το πλήρως συνδεδεμένο επαγγελματικό pickup είναι επίσης ενσωματωμένο με την πλατφόρμα λογισμικού και συνδεδεμένων υπηρεσιών της Ford Pro, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργαλεία διαχείρισης από την Ford Pro Telematics και την εφαρμογή FordPass Pro, καθώς και το σύστημα FORDLiive.

Advertisement

Όλες αυτές οι λύσεις βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας, να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο λειτουργίας των αυτοκινήτων και να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

Το ελληνικό αγοραστικό κοινό μπορεί να παραγγείλει το νέο Ford Ranger MS-RT στους Επίσημους Εμπόρους της Ford Pro την άνοιξη του τρέχοντος έτους, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Ranger Wildtrak X: Πανευρωπαϊκή οδηγική πρεμιέρα στην Ελλάδα
Διπλή διάκριση της Ford Pro
Η Ford ψάχνει το δικό της Cybertruck