Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο εντυπωσιακό σπορ πρωτότυπο Hyundai i30 N Option

Ελλάδα 1:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο εντυπωσιακό σπορ πρωτότυπο Hyundai i30 N Option

ΝΕΑ

Νέο εντυπωσιακό σπορ πρωτότυπο Hyundai i30 N Option

ΝΕΑ

Η Hyundai ενισχύει περαιτέρω τη γκάμα των «καυτών» N εκδόσεων του i30, παρουσιάζοντας στο Παρίσι το πρωτότυπο i30 N Option, το οποίο χρησιμοποιείται για να μας δείξει τη νέα γκάμα N αξεσουάρ που ετοιμάζεται να λανσάρει η εταιρεία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο i30 N Option βασίζεται πάνω στο γνωστό μας Hyundai i30 όμως υιοθετεί 25 διαφορετικά νέα τμήματα και αξεσουάρ στο αμάξωμα και το εσωτερικό του, που του χαρίζουν μια πολύ επιθετική παρουσία.

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται η carbon πίσω αεροτομή, το επίσης carbon καπό, οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, η N εμπρόσθια γρίλια με κόκκινη περιμετρική επένδυση, αλλά και οι σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών που συνδυάζονται με ημι-σλικ ελαστικά. Ειδικά για το πρωτότυπο έχει δημιουργηθεί και ένα ματ εξωτερικό χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντούμε σπορ μπάκετ καθίσματα με αλκαντάρα και κόκκινα ενθέματα, μαύρες carbon επενδύσεις στο ταμπλό, στους αεραγωγούς και στα χερούλια των θυρών, σπορ τιμόνι με αλκαντάρα, αλουμινένια πεντάλ, καθώς και πιο σπορ επιλογέα ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

i30 n option (1)

Όπως προείπαμε, στόχος της Hyundai μέσω του νέου πρωτότυπου είναι να μας εισάγει στη νέα σειρά σπορ αξεσουάρ N Option για τα μοντέλα της. Μαζί με τις εκδόσεις N και N Line δημιουργείται έτσι ένα πλήρες πακέτο σπορ επιλογών στη γκάμα της.

i30 n option (2)