Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο VW Grand California

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο VW Grand California

ΝΕΑ

Νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο VW Grand California

ΝΕΑ

Το νέο Grand California αποκάλυψε η VW το οποίο βασίζεται στο Crafter, μπορεί να φιλοξενήσει μία τετραμελή οικογένεια, ενώ είναι διαθέσιμο και με 4κίνηση για να μπορεί να σας πηγαίνει παντού. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο εξάμετρο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Volkswagen έχει σχεδιαστεί ουσιαστικά από λευκό χαρτί, όπως αναφέρουν και οι Γερμανοί στην σχετική τους ανακοίνωση. Σε σχέση με προηγούμενες προτάσεις της VW στα έξι μέτρα το Grand California επωφελείται από την προσθήκη μπάνιου, αλλά και από την δημιουργία μια μεγάλης περιοχής στο πίσω μέρος του κατάλληλη για να κοιμίσει άτομα.

vw-grand-california-2018-640-2

Εσωτερικά το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό το οποίο προσφέρει μία έξτρα αίσθηση ευρυχωρίας σε συνδυασμό και με τις μεγάλες καταπακτές της οροφής που επιτρέπουν άπλετο φως στο εσωτερικό του Grand California. Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται η κουζίνα και το μπάνιο αλλά και ο εξωτερικός φωτισμός που βρίσκεται πάνω από την πλαϊνή συρόμενη πόρτα, ενώ υπάρχει σύνδεση και για εξωτερική ντουζιέρα.

Advertisement
Advertisement

vw-grand-california-2018-5

Τεχνολογικά το Grand California ξεχωρίζει για τη δυνατότητα που δίνει στους επιβαίνοντες να ελέγχουν την ένταση των ηχείων του συστήματος ψυχαγωγίας μέσω bluetooth, αλλά και να ακούν μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop τους.

vw-grand-california-2018-640-4

Advertisement

Το Grand California φέρει περιστρεφόμενα καθίσματα μπροστά και έναν καναπέ στο πίσω μέρος. Το μεγάλο του τραπέζι μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα τέσσερα άτομα, ενώ στην κουζίνα θα βρείτε και ψυγείο με χωρητικότητα 70 λίτρα και καταψύκτη.

vw-grand-california-2018-640-3

Advertisement

Ο μεγάλος… σταρ φυσικά είναι το μπάνιο το κύριο χαρακτηριστικό που το διαχωρίζει από το California ‘T6’ τα φώτα του οποίου ενεργοποιούνται με αισθητήρες κίνησης, ενώ η δεξαμενή νερού είναι χωρητικότητας 110 λίτρων.

vw-grand-california-2018-640

Η επίσημη αποκάλυψη του Grand California στο κοινό θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Caravan Salon στο Düsseldorf της Γερμανίας μεταξύ 24 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου και η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019. Τότε λογικά θα έχουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο των Γερμανών.

Advertisement