Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Xρώμα του νέου Range Rover κοστίζει όσο ένα… Dacia Sandero!

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Xρώμα του νέου Range Rover κοστίζει όσο ένα… Dacia Sandero!

ΝΕΑ

Xρώμα του νέου Range Rover κοστίζει όσο ένα… Dacia Sandero!

ΝΕΑ

Το Range Rover προσφέρει πολλά στον αγοραστή του, αλλά έχει και τις ίδιες απαιτήσεις από αυτόν. Πόσο μάλλον όταν κληθεί να το διαμορφώσει βάσει των «θέλω» του.

Advertisement
Advertisement

Με τις καλύτερες εντυπώσεις συνοδεύτηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Range Rover, η οποία καταφτάνει με ακόμα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, premium αύρα, mild hybrid και plug-in υβριδικούς κινητήρες, αλλά και μια ηλεκτρική έκδοση που αναμένεται το 2024.

Με τη Land Rover να δηλώνει με περηφάνια πως το υπερπολυτελές SUV της αποτελεί πόλο έλξης για πολιτικούς ηγέτες, άτομα της show biz και βασιλικά πρόσωπα, είναι καταφανές ότι το νέο Range Rover θα συνεχίσει την τσουχτερή τιμολογιακή παράδοση, η οποία θα το καθιστά απαγορευτικό στις μάζες.

Το περιορισμένου εύρους target group του είναι έκδηλο και κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης του μοντέλου, όπου πολλές επιλογές εξατομίκευσης φέρουν… αστρονομική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποια προαιρετικά χρώματα για το αμάξωμα που ξεκινούν από τα 1.200 ευρώ, για να εκτοξευτούν κοντά στα 12.000, όσο δηλαδή κοστίζει περίπου ένα Dacia Sandero!

Ειδικότερα, για τα «απλά» μεταλλικά χρώματα Santorini Black, Eiger Gray, Portofino Blue, Lantau bronze, Hakuba Silver και Belgravia Green η Land Rover αξιώνει 1.202 ευρώ, όταν για τα premium μεταλλικά Carpathian Gray, Silicon Silver, Charente Gray και Batumi Gold, η τιμή αυξάνεται στα 2.335 ευρώ.

Advertisement

Σε ακόμα μεγαλύτερη τιμολογιακή κλίμακα – των 5.508 ευρώ – εντάσσονται τα χρώματα της παλέτας “SV Premium Range of Ultrametallic”, που απαρτίζεται από τα γυαλιστερά British Racing Green, Ligurian Black, Ethereal Frost, Velocity Blue, Constellation Blue, Ionian Silver, Sunset Gold, Amethyst Gray, Petrolix Blue, Tourmaline Brown, Sanguinello Orange και Flux Silver.

Advertisement

Μετά υπάρχει το “Special” γυαλιστερό Icy White που τιμολογείται στα 8.323 ευρώ, όταν για τα ματ Ligurian Black, British Racing Green, Flux Silver, Velocity Blue, Ethereal Frost, Ionian Silver και Tourmanile Brown αξιώνονται 8.976 ευρώ.

Στην κορυφή της πυραμίδας είναι η ματ εκδοχή του Icy White (άσπρο του πάγου) που απαιτεί 11.791 ευρώ, μόλις λίγα λιγότερα από όσα η ζητά η Dacia για τη βασική έκδοση του νέου Sandero Streetway.

Δείτε τα χρώματα του νέου Range Rover και τις τιμές τους εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή στην Γερμανία: Αυτό είναι το νέο Range Rover
Land Rover Defender V8 Bond Edition για τους λάτρεις του 007
Η Tesla θα συνεργαστεί με τις Jaguar και Land Rover