Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες συλλήψεις οδηγών αυτοκινήτων-κινητών ηχείων με… ρόδες!

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες συλλήψεις οδηγών αυτοκινήτων-κινητών ηχείων με… ρόδες!

ΝΕΑ

Νέες συλλήψεις οδηγών αυτοκινήτων-κινητών ηχείων με… ρόδες!

ΝΕΑ

Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Πετρούπολη, Αγία Βαρβάρα, Αττικό Άλσος και Λυκαβηττός στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ.

Advertisement
Advertisement

Μια ακόμη εξόρμηση των αστυνομικών της Τροχαίας απέφερε να αναμενόμενα αποτελέσματα ενάντια τους κατόχους οχημάτων που προκαλούν υπερβολικό θόρυβο είτε μέσω ηχοσυστημάτων είτε μέσω των εξατμίσεων.

Μάλιστα στις φωτογραφίες της Ελληνικής Αστυνομίας που δημοσιεύει το Newsauto.gr πραγματικά οι ιδιοκτήτες κάποιων αυτοκινήτων έχουν καταργήσει το χώρο αποσκευών καθώς έχουν μετατραπεί σε τεράστια ηχεία και οι πόρτες των οχημάτων είναι γεμάτες με ηχεία που σε συνδυασμό με εκείνα που βρίσκονται στο πορτ-μπαγκάζ είναι ικανά για να ακουστούν πολλά χιλιόμετρα μακριά ή να προκαλέσουν τον πανικό σε όποιο δρόμο κινούνται.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα η στοχευμένη εξόρμηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου πρόκλησης υπερβολικών θορύβων από οχήματα πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στις περιοχές Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, Αττικού Άλσους καθώς και στην Πλατεία Λυκαβηττού.

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και συνελήφθησαν 8 οδηγοί για διατάραξη κοινής ησυχίας, εκ των οποίων οι 4 στερούνταν και άδειας οδήγησης!

Advertisement

Παράλληλα βεβαιώθηκαν 23 διοικητικές παραβάσεις και συγκεκριμένα 8 για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος, 4  για στέρηση άδειας οδήγησης, 2 για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από αναποτελεσματικό σιγαστήρα, 1 για περιορισμό ορατότητας οδηγού, λόγω εγκατεστημένου ηχητικού συστήματος, 1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 5 για μη προβλεπόμενους υαλοπίνακες (φιμέ) και 2 για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ).

Advertisement

Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν επίσης 4 Άδειες Οδήγησης, 3 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων και 3 ζεύγη πινακίδων ενώ ακινητοποιήθηκαν και 4 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ οι… κινητές ντισκοτέκ!
“Ντου” της Τροχαίας στην Αττική – Αφαιρέθηκαν δεκάδες διπλώματα
Αυτά είναι τα νέα ανακριτικά οχήματα της Τροχαίας!

Advertisement