Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες περιπέτειες με το νόμο για τον Justin Bieber

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες περιπέτειες με το νόμο για τον Justin Bieber

ΝΕΑ

Νέες περιπέτειες με το νόμο για τον Justin Bieber

ΝΕΑ

Την αδιαφορία του απέναντι στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας επέδειξε για μία ακόμη φορά ο Justin Bieber. Ο διάσημος τραγουδιστής συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών για παράνομες κόντρες, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών και αντίσταση κατά της αρχής. Απειλείται με φυλάκιση έως 6 μήνες, αν κριθεί ένοχος από το δικαστήριο. Μάλιστα το δίπλωμα οδήγησης είχε λήξει.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αναφορά του αστυνομικού που έκανε τη σύλληψη, ο 19χρονος τραγουδιστής οδηγούσε μία κίτρινη Lamborghini και ετοιμαζόταν για κόντρα σε κατοικημένη περιοχή με μία κόκκινη Ferrari, πίσω από το τιμόνι της οποίας καθόταν ο ράπερ Khalil Sharief (ο οποίος συνελήφθη επίσης). Μάλιστα πίσω τους υπήρχαν τέσσερα μεγάλα SUV που κρατούσαν την κυκλοφορία προκειμένου να υπάρξει άδειος δρόμος για την κόντρα. Ο αστυνομικός εκτιμά ότι η ταχύτητα που ανέπτυξαν τα δύο supercars ήταν κοντά στα 90 km/h σε σημείο με όριο κυκλοφορίας τα 50 km/h.

[nggallery id=3159]

Όταν ο Bieber σταμάτησε μετά την υπόδειξη του αστυνομικού, εκείνος μύρισε αλκοόλ στην αναπνοή του νεαρού τραγουδιστή. Μάλιστα του ζήτησε να βγάλει τα χέρια από τις τσέπες του, φοβούμενος μήπως έκρυβε κάποιο όπλο. Επειδή ο Bieber δε συμμορφώθηκε στις οδηγίες του αστυνομικού προκειμένου να του κάνει σωματική έρευνα, ο τελευταίος τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Ο αστυνομικός αναφέρει μάλιστα και ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας τον εξύβρισε αρκετές φορές. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Bieber είχε μόλις φύγει από strip club.