Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες «κατασκοπικές» φωτογραφίες της Mercedes-AMG S63e PHEV

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες «κατασκοπικές» φωτογραφίες της Mercedes-AMG S63e PHEV

ΝΕΑ

Νέες «κατασκοπικές» φωτογραφίες της Mercedes-AMG S63e PHEV

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG S63e PHEV εθεάθη κατά τη διάρκεια δοκιμών σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, με τη θύρα φόρτισης σε κοινή θέα αλλά και τετραπλή απόληξη για το σύστημα εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Η AMG προσθέτει θύρα φόρτισης στο ταχύτατο πολυτελές sedan της και όπως φαίνεται δεν χρειάζεται καν να την κρύψει στις δοκιμές του μοντέλου στη Σουηδία.

Έχει το ίδιο σχήμα και είναι και στο ίδιο σημείο του αμαξώματος σε σχέση με το «παραδοσιακό» πορτάκι για τον ανεφοδιασμό των τυπικών εκδόσεων με υγρό καύσιμο. Το πρωτότυπο έχει καμουφλάζ μόνο στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, που φιλοξενεί τώρα μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά και τετραπλή εξάτμιση πίσω- ενώ δεν θα μάθουμε ποτέ τη σκοπιμότητα της ύπαρξης των… χνουδωτών ζαριών που κρέμονται στον εσωτερικό καθρέπτη, που μάλλον έχουν να κάνουν με τη μερακλίδικη διάθεση του οδηγού/ δοκιμαστή.

Advertisement
Advertisement

Όπως και με τα μοντέλα της προηγούμενης S63, το επερχόμενο αυτοκίνητο με βάση την W223 δεν φαίνεται πολύ πιο επιθετικό από τα λιγότερο ισχυρά μέλη της σειράς. Ενώ το επόμενο AMG C63 θα στερηθεί των υπηρεσιών του πατροπαράδοτου V8 για έναν τετρακύλινδρο κινητήρα με υβριδική «βοήθεια», το νέο S63 αναμένεται να διατηρήσει τον οκτακύλινδρο κινητήρα της μάρκας κάτω από το εμπρός καπό, προσθέτοντάς του μια γενναία δόση ηλεκτροδότησης. Η συνδυασμένη ισχύς του κινητήρα βενζίνης και του ηλεκτροκινητήρα, αναμένεται να είναι περίπου 700 ίπποι, ενώ υπάρχουν ακόμη συζητήσεις για την έκδοση S73e με 800 ίππους.

Πηγή: Motor1

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Ετοιμάζεται η πιο δυνατή Mercedes-AMG GT
O Vettel πουλάει τα supercars του
Νέο teaser από Mercedes-AMG για το Project One (VIDEO)

 

Advertisement