Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες ειδικές εκδόσεις για τη McLaren 570S Spider

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες ειδικές εκδόσεις για τη McLaren 570S Spider

ΝΕΑ

Νέες ειδικές εκδόσεις για τη McLaren 570S Spider

ΝΕΑ

Ακόμη περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης δίνει η McLaren για την 570S Spider, αυτή τη φορά με την βοήθεια των ίδιων των σχεδιαστών του βρετανικού υπεραυτοκινήτου. Οι πέντε διαφορετικές Design Editions είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να αγοράσουν υπεραυτοκίνητα όπως η McLaren 570S Spider. Πληρώνουν πολλά για αυτά και θέλουν να ξεχωρίζουν από οποιονδήποτε άλλο ακόμη και αν έχει το ίδιο με εκείνους. Οι άνθρωποι της McLaren το έχουν καταλάβει καλά αυτό και δημιουργούν διαρκών ειδικές εκδόσεις των μοντέλων τους κάνοντας ακόμη πιο… ειδικά. Δίνουν όμως έτσι και περισσότερες επιλογές στους αναποφάσιστους που ενώ έχουν καταλήξει στο αυτοκίνητο της καρδιάς τους δεν μπορούν να επιλέξουν χρώματα και επίπεδο εξοπλισμού. Όλοι το έχουμε πάθει αυτό, κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Όπως και πριν από δύο χρόνια περίπου με την 570S Coupé, έτσι και τώρα με την Spider, η βρετανική εταιρία καλεί τους σχεδιαστές της να δώσουν την δική τους άποψη για το πώς πρέπει να είναι το βρετανικό υπεραυτοκίνητο. Τι καλύτερο δηλαδή από το να βάλουν τις τελικές πινελιές οι ίδιοι οι άνθρωποι που το σχεδίασαν. Οι σχεδιαστές των Βρετανών επιμελήθηκαν πέντε διαφορετικές εκδοχές της Spider με την καθεμιά να ξεχωρίζει ως προς το χρώμα, τα υλικά στο εσωτερικό και το τελικό της φινίρισμα.

McLaren-570S-Spider-Design-Edition-640-2

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες της McLaren βέβαια έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία για την δική τους Spider, είτε μιλάμε για το εξωτερικό, είτε το εσωτερικό το αυτοκινήτου. Έτσι η δική τους δεν θα μοιάζει απόλυτα με καμία άλλη Spider.

Οι Design Editions της McLaren 570S Spider είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά χρώματα, λευκό, γκρι, κόκκινο, μπλε και το εικονιζόμενο μαύρο ή αλλιώς Onyx Black, όπως το αποκαλούν οι Βρετανοί στην 4η εκδοχή της Spider Design Editions. Όλες έχουν τα δικά τους ξεχωριστά χρώματα και στο εσωτερικό, ενώ το χρώμα στις ζάντες, στην αναδιπλούμενη οροφή, στα σήματα αλλά και στις εντυπωσιακές δαγκάνες αποτελεί επίσης προσωπικό γούστο των σχεδιαστών.

McLaren-570S-Spider-Design-Edition-640-1

Advertisement

Το κόστος που επιβαρύνει την τελική τιμή της 570S Spider κυμαίνεται μεταξύ 9.230 και σχεδόν 11.000 και κρίνεται… αρκετά συμφέρον. Πρέπει βέβαια να το προσθέσει κανείς στα σχεδόν 188.000 ευρώ που κοστίζει μια Spider.