Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κουίζ: Μαντέψτε τι αυτοκίνητο είναι αυτά τα συντρίμμια

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κουίζ: Μαντέψτε τι αυτοκίνητο είναι αυτά τα συντρίμμια

ΝΕΑ

Κουίζ: Μαντέψτε τι αυτοκίνητο είναι αυτά τα συντρίμμια

ΝΕΑ

Είναι κόκκινο, είναι πανάκριβο, είναι Ιταλικό και συνήθως πέφτει σε χέρια ανθρώπων που δεν γνωρίζουν πως να τα χειριστούν.

Advertisement
Advertisement

Ας το πάρει το ποτάμι (και στην συγκεκριμένη περίπτωση το… φορτηγό). Αυτό το κόκκινο συνονθύλευμα συνθετικά υλικά και πανάκριβα μέταλλα υπήρξε λίγες ώρες πριν μία γυαλιστερή και πανέμορφη Ferrari F8 Spider.

Η συνέχεια της ιστορίας θέλει τον οδηγό της συγκεκριμένης Ferrari να έχει υπερβάλλει πάνω σε μία κλειστή στροφή και να έχει πέσει με ορμή σε ένα μεγάλο φορτηγό-βυτίο κάπου στην Βόρεια Ιταλία.

Η Ferrari χτύπησε με δύναμη πλαγιομετωπικά στην νταλίκα και όπως βλέπουμε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν έμειναν και πολλά να θυμίζουν την πρότερη κατάσταση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η F8 Spider χτύπησε στην Αχίλλειο Πτέρνα των Ferrari, ακριβώς πίσω από τον οδηγό, όπως είχε γίνει και στο τραγικό δυστύχημα με την Pista στην Ποσειδώνος.

Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που όλη η δομή του πλαισίου και των αναρτήσεων κατέρρευσε, με τον πίσω αριστερά τροχό να έχει αποκολληθεί εντελώς. Ευτυχώς, από όσο μαθαίνουμε δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Advertisement

Η ζημιά είναι προφανώς αρκετά μεγάλη οπότε μάλλον δεν προβλέπεται η επισκευή της αλλά η πώλησή της σε κομμάτια για ανταλλακτικά.

Και πάλι πάντως μία Ferrari αναδεικνύει το θέμα των ικανοτήτων όσων βάζουν στο χέρι τέτοια αυτοκίνητα.

Advertisement

Και είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις τόσο όμορφα αντικείμενα να γίνονται ένα συνονθύλευμα από παλιοσίδερα και τσακισμένο carbon που θα καταλήξει σε μία μάντρα πανάκριβων ανταλλακτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί αυτή η Ferrari είναι ο εφιάλτης κάθε φιλόζωου;
Ποιοί διάσημοι δεν μπορούν να αγοράσουν Ferrari;
Θα κυκλοφορούσες με ανασφάλιστη Ferrari F8 Tributo;