Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις plug in hybrid και diesel για το Land Rover Defender

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εκδόσεις plug in hybrid και diesel για το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις plug in hybrid και diesel για το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Το νέο Land Rover Defender που είδαμε τελευταία θα προσφέρεται τώρα και με ένα ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό σύστημα, όπως δηλαδή επιτάσσει η εποχή. Πρόκειται κοινώς για το Defender P400e.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζει έναν ισχυρό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα για συνολική απόδοση 398 ίππους. Αυτό επιτρέπει στο P400e να πιάσει τα 100 km/h από στάση σε 5,5 δευτερόλεπτα, προσεγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 209 km/h. Το φημισμένο off-road είναι επίσης ικανό να οδηγείται σε ηλεκτρική λειτουργία για 43 χλμ.

Το Defender P400e διατίθεται στάνταρ με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, Electronic Air Suspension και θύρα φόρτισης που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του οχήματος. Διατίθεται σε εκδόσεις πέντε και έξι θέσεων. «Το προηγμένο P400e Plug-In Hybrid εξισορροπεί τέλεια την απόδοση με την οικονομία καυσίμου όπως και την ηλεκτρική ικανότητα εκτός δρόμου», δήλωσε ο Τεχνικός προϊστάμενος της Jaguar Land Rover, Iain Gray.

«Το τελευταίο μοντέλο παρέχει εκλεπτυσμένους ισχυρούς εξακύλινδρους πετρελαιοκινητήρες in-line που φέρνουν βελτιώσεις τόσο στην οικονομία καυσίμου όσο και στην οδηγική ικανότητα. Συμπεριλαμβάνονται πλέον σε μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών κινητήρων για το Defender”.

Advertisement
Advertisement

Η Land Rover αντικατέστησε επίσης τον πάλαι ποτέ τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα υπέρ ενός νέου εξακύλινδρου ντίζελ Ingenium που προσφέρεται στο D300 με ισχύ 296 ίππους και 650 Nm ροπής. Αυτό το μοντέλο μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε 6,5 δευτερόλεπτα στο Defender 90 και λειτουργεί παράλληλα με μια ήπια υβριδική τεχνολογία.

Στην Ευρώπη, το Defender είναι επίσης διαθέσιμο σε μοντέλα D200 και D250, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρεται με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα P300 και αποτελεσματικό εξακύλινδρο βενζίνης σε συνδυασμό με υβριδικό σύστημα. Όλες οι αγορές θα υιοθετήσουν το νέο επίπεδο εξοπλισμού X-Dynamic για το 2021.

Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου σε φινίρισμα Satin Dark Grey / Gloss Black και περιλαμβάνει επίσης μαύρες επενδύσεις στα καλύμματα καθρεφτών, αυτοκόλλητα παραθύρων και επένδυση στο κάτω τμήμα και στα τόξα των τροχών. Στο εσωτερικό, το X-Dynamic περιλαμβάνει νέο φωτισμό και υλικό Robustec στα καθίσματα που είναι ανθεκτικά στις εκδορές.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το Land Rover Defender Overlander είναι το ιδανικό αυτοκινούμενο

Δοκιμάζουμε το νέο Land Rover Defender D240

Advertisement

Το Land Rover Defender σε νέα έκδοση Ηard Τop