Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Land Rover Defender Overlander είναι το ιδανικό αυτοκινούμενο

Ελλάδα 20:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Land Rover Defender Overlander είναι το ιδανικό αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Το Land Rover Defender Overlander είναι το ιδανικό αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Αν και απαιτείται σε κόστος «άλλο ένα» Defender, το Overlander της Geho Cab είναι η καλύτερη λύση για κάποιον που θέλει το μοντέλο της Land Rover να είναι το κατάλυμα των διακοπών του που θα πηγαίνει παντού.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική εταιρεία Geho Cab που ειδικεύεται στον τομέα των μετατροπών σε αυτοκινούμενα, μια σειρά μοντέλων ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών της, έχει παρουσιάσει μια πλήρη μετατροπή για το νέο Defender.

Ενώ το νέο Defender έχει επαινεθεί από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό ως ένα από τα ικανότερα εκτός δρόμου αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς αυτή τη στιγμή, ένα από τα κύρια μειονεκτήματά του έχει να κάνει με τις υψηλές τιμές στις οποίες διατίθεται. Στη συγκεκριμένη πρόταση που έχουμε εδώ από την Geho Cab, η μετατροπή του σε τροχόσπιτο, κοστίζει όσο και το αυτοκίνητο, καθώς προσφέρεται στην τιμή των €104.500 χωρίς την εγκατάσταση, η οποία χρεώνεται επιπλέον €11.900.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό το ποσό, θα μπορέσει κανείς να κάνει το Defender 110 (το μακρύτερο, πεντάθυρο μοντέλο που απαιτείται για τη μετατροπή) με τον εξακύλινδρο κινητήρα, πραγματικά ασταμάτητο σπίτι, για να μπορεί να επισκεφτεί κάθε γωνιά απρόσιτη από όλους όσοι αρέσκονται σε αυτό το είδος των διακοπών αλλά έχουν συμβατικό RV στη διάθεσή τους. Το καινούργιο, πρόσθετο αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, γι ‘αυτό ζυγίζει μόνο 110 κιλά ενώ ο σχεδιασμός του στοχεύει στην πλήρη εναρμόνισή του με την εργοστασιακή εμφάνιση.

Φυσικά και το κόστος μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω αν ο ενδιαφερόμενος θελήσει να εξοπλίσει το αυτοκινούμενο Defender με όλα όσα προτείνει η Geho Cab, στα οποία περιλαμβάνονται ηλιακά πάνελ για την υποστήριξη των ηλεκτρικών συσκευών (ψυγείο, θερμοσίφωνας, κλιματισμός, κλ.π.) ή αν θέλει να κάνει επεμβάσεις βελτιωτικού χαρακτήρα στο Defender, αλλάζοντας την ανάρτηση με άλλη, ενισχυμένη για εκτός δρόμου κίνηση και ούτω καθεξής.

Advertisement

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το νέο Land Rover Defender D240

Advertisement

To Land Rover Defender σε νέα έκδοση Hard Τop

Τώρα και με ηλκετροκινητήρα το κλασικό Land Rover Defender

 

Advertisement