Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Jaguar F-Pace 300 Sport και Chequered Flag

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις Jaguar F-Pace 300 Sport και Chequered Flag

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Jaguar F-Pace 300 Sport και Chequered Flag

ΝΕΑ

Οι ειδικές εκδόσεις στην γκάμα της Jaguar συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η γκάμα της F-Pace αποκτά δύο νέα μοντέλα: Την 300 Sport και Chequered Flag.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία ειδικών εκδόσεων δεν βοηθά μόνο τους πελάτες των εταιριών που νοιώθουν ξεχωριστοί γιατί έχουν ένα μοναδικό όχημα στην κατοχή τους αλλά και τα τμήματα πωλήσεων. Τα τελευταία βλέπουν τα μοντέλα τους να φεύγουν γρήγορα από τις αποθήκες τους. Στην Jaguar γνωρίζουν καλά την κίνηση αυτή και ενισχύουν την σειρά F-Pace, με δύο νέες επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές την 300 Sport και την Chequered Flag (με τιμές 63.121 54.953 ευρώ στην Αγγλία).

Η 300 Sport έχει τρία νέα χρώματα (Yulong White, Indus Silver και Santorini Black). Όλες διαθέτει εξωτερικές λεπτομέρειες σε χρώμα Dark Satin Grey, καθώς και διακριτικά «300 Sport» στην μάσκα και την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Advertisement

Στο εσωτερικό της, υπάρχουν έντονες κίτρινες ραφές (για αντίθεση στο μαύρο εσωτερικό) στα δερμάτινα καθίσματα, στον πίνακα οργάνων και στην κεντρική κονσόλα, μαζί με το λογότυπο «300 Sport» στα μπροστινά προσκέφαλα των καθισμάτων, τις μοκέτες, τα χαλιά και τις επενδύσεις.

Το σύστημα πλοήγησης Touch Pro με το Connect Pro, η διαδραστική οθόνη 12,3 ιντσών, το ηχοσύστημα Meridian και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα είναι στάνταρ. Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για να λάβουν το Adaptive Dynamics, το Adaptive Cruise Control, τα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα και άλλα.

Advertisement

Το F-Pace 300 Sport διατίθεται με δύο επιλογές κινητήρων: Με βενζινοκινητήρα 2.000 κ.εκ, ο οποίος έχει ονομαστική ισχύ 300 ίππους και ροπή στρέψης 400 Nm και έναν diesel V6 3.000 κ.εκ. 300 ίππων και 700 Nm ροπής. Τα δύο μοντέλα έχουν κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Advertisement

Στην έκδοση Chequered Flag, τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα: Yulong White, Santorini Black και το νέο Eiger Gray. Διαθέτει επίσης έναν σπορ μπροστινό προφυλακτήρα (σε χρώμα γυαλιστερό μαύρο) με καρό σημαίες (λεπτομέρειες) στη μάσκα, στην επένδυση των θυρών, στους πλευρικούς αεραγωγούς και στις ράγες οροφής.

Το ταμπλό έχει δερμάτινη επένδυση, λεπτομέρειες αλουμινίου και πλακέτες «Checkered Flag Edition». Επιπλέον, διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, πακέτο Touch Pro Navigation Pack, διαδραστική οθόνη οδηγού, σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας Touch Pro και σύστημα ήχου από την Meridian.

Η ισχύς του F-Pace Checkered Flag Edition είναι μια σειρά κινητήρων 2000 κ.εκ. με κίνηση σε όλους τους τροχούς 250, 240 και 180 ίππων. Το βασικό μοντέλο ξεκινά στην Αγγλία από 43.055 ευρώ.