Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για τις XF και F-Pace

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση για τις XF και F-Pace

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για τις XF και F-Pace

ΝΕΑ

Η Jaguar θα προχωρήσει σε σημαντικές αναβαθμίσεις των μοντέλων της XF και F-Pace αμέσως μετά την παρουσίαση της νέας XE.

Advertisement
Advertisement

 

Η πρόσφατα αποκαλυφθείσα Jaguar XE, θα σημάνει την απαρχή της ανανέωσης για όλη τη γκάμα των μοντέλων της εταιρείας. Η XF είναι αυτή που αναμένεται να ανανεωθεί μέσα στο 2019, ενώ η F-Pace παίρνει σειρά για φρεσκάρισμα και θα τη δούμε στη νέα της εκδοχή, στις αρχές του επόμενου έτους. Η ανανέωση των XF και F-Pace, με αυτή τη σειρά, θα γίνει ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας έτσι όπως διαμορφώθηκε από τις παρουσιάσεις των δύο μοντέλων που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του 2015 και τις αρχές του 2016 αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές θεωρούνται σημαντικές για το συνολικό φρεσκάρισμα των μοντέλων και τη συνέχιση της πολύ καλής εμπορικής τους πορείας και περιλαμβάνουν αισθητικές επεμβάσεις για την εξωτερική εμφάνιση αλλά και αναβάθμιση εξοπλισμού και διακόσμου στην καμπίνα των επιβατών. Περιμένουμε να δούμε και στα δύο μοντέλα, στοιχεία από την I-Pace, με την καμπίνα να γίνεται λίγο πιο hi tech αφού θα έχει και δευτερεύουσα οθόνη ελέγχου για τα επιμέρους συστήματα του αυτοκινήτου. Νέο θα είναι και το τιμόνι των δύο μοντέλων, ενώ βελτιωμένη αναμένεται να παρουσιαστεί και η εργονομία συνολικά στο ταμπλό.

Advertisement

 

Advertisement