Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για την Jaguar F-Pace

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις για την Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για την Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Με δύο νέες εκδόσεις εξακύλινδρων -σε σειρά- κινητήρων θα εφοδιάζεται πλέον η F-Pace, γεφυρώνοντας κατά κάποιο τρόπο την πιο ταπεινή των 163 ίππων με την κορυφαία 5λιτρη SVR των 550 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο νέα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με ήπια υβριδικό 48V σύστημα.

Η Jaguar εμπλουτίζει τη γκάμα της F-Pace, τόσο από πλευράς κινητήρων, όσο και στο θέμα του εξοπλισμού άνεσης. Θα διατίθεται -πλέον των γνωστών εκδόσεων- με εξακύλινδρο κινητήρα diesel χωρητικότητας 3.000 κ.εκ. (Ingenium) με απόδοση 300 ίππους και 650 Nm ροπής, και βενζινοκινητήρα επίσης Ingenium 3,0 λίτρων με απόδοση 400 ίππους και 500 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Kαι οι δύο κινητήρες -των F-Pace 300 Sport και 400 Sport αντίστοιχα- θα συνδυάζονται με ήπια υβριδικό σύστημα που θα βοηθά ώστε η κατανάλωση καυσίμου να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα (κάτω από 7,5 λίτρα/100 χλμ.) Εκτός των νέων κινητήρων, η Jaguar εμπλουτίζει την F-Pace με νέους premium γκρι χρωματισμούς, ζάντες αλουμινίου 21 ή 22 ιντσών και σύστημα φωνητικών εντολών Amazon Alexa ενσωματωμένο σε όλα τα infotainments.

Στη Μ. Βρετανία οι νέες εκδόσεις διατίθενται ήδη, και για να έχετε μία εικόνα, η τιμή πώλησης για την πετρελαιοκίνητη F-Pace 300 Sport είναι 81.000 δολάρια και για την βενζινοκίνητη 400 Sport ξεκινά από 89.000 δολάρια. Αν πάλι έχετε απορία για τις επιδόσεις των δύο νέων ελεύσεων, μπορούμε να σας πούμε ότι η F-Pace 300 Sport φθάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 6,4 δευτερόλεπτα, με την βενζινοκίνητη 400 Sport να είναι λίγο πιο γρήγορη με 6,1 δευτερόλεπτα για την ίδια διαδικασία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκθαμβωτικές οι δύο πρώτες επετειακές Jaguar E-Type
Στην Ελλάδα η αναβαθμισμένη Jaguar I-Pace (+τιμές)
Jaguar: Ετοιμάζει τη νέα J-Pace

Advertisement