Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες χρήσιμες λειτουργίες στα συστήματα πολυμέσων της Skoda

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες χρήσιμες λειτουργίες στα συστήματα πολυμέσων της Skoda

ΝΕΑ

Νέες χρήσιμες λειτουργίες στα συστήματα πολυμέσων της Skoda

ΝΕΑ

Οι επιβαίνοντες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις

Advertisement
Advertisement

Με νέες λειτουργίες έxουν διανθιστεί τα τρίτης γενιάς συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Modular infotainment Matrix της Skoda, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να λαμβάνουν πληροφορίες για την πρόγνωση του καιρού, αλλά και για την επικαιρότητα.

Ο λόγος για τις εφαρμογές (“apps”) Weather App και News App, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν από το «ψηφιακό κατάστημα» της Skoda (Skoda Connect Services) δια της κεντρικής οθόνης των οχημάτων τους.

Αναλυτικότερα, οι ανωτέρω εφαρμογές είναι διαθέσιμες για “downloading” στα μοντέλα Scala και Kamiq που ενσωματώνουν το σύστημα πολυμέσων Amundsen, καθώς και στο plug-in υβριδικό Superb iV, το οποίο φέρει το σύστημα infotainment Columbus. Οι εφαρμογές ενημέρωσης για τον καιρό και την επικαιρότητα θα ενσωματώνονται στα νέα Superb, Karoq και Kodiaq που θα εξοπλίζονται με το σύστημα Columbus τελευταίας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Εφαρμογή πρόγνωσης καιρού

Μέσω του Weather App, ο οδηγός θα λαμβάνει συνεχή και αναλυτική ενημέρωση για τις υφιστάμενες καιρικές συνθήκες στην τοποθεσία που κινείται το όχημα, ενώ θα παρέχονται πληροφορίες και για τον καιρό που αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Advertisement

Επιπροσθέτως, εφόσον επιλεχθεί μια διαδρομή μέσω της πλοήγησης, οι επιβαίνοντες θα πληροφορούνται για τα καιρικά φαινόμενα που θα συναντήσουν καθ’ όλη της διάρκεια του ταξιδιού, ανά περιοχή.

Εφαρμογή ενημέρωσης για επικαιρότητα

Advertisement

Μεριμνώντας για την αδιάκοπη ενημέρωση των επιβατών, η Skoda προέβη σε μια «συμμαχία» με το Τσεχικό Πρακτορείο Τύπου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο να διαβάζουν στην κεντρική οθόνη τα τελευταία άρθρα. Ακόμη, μπορούν να εξατομικεύσουν τα ενδιαφέροντά τους, καθώς καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία θεματολογία (αθλητικά, πολιτικά, επιχειρηματικά κείμενα κ.ο.κ.).

Σημειώνεται πως όσοι εγκαταστήσουν τις εφαρμογές θα μπορέσουν να τις απολαύσουν δωρέαν για ένα χρόνο. Μόλις παρέλθει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε θα κληθούν να πληρώσουν ένα μικρό ποσό, για κάθε app.

Advertisement

Δείτε επίσης:

Τα συστήματα υποβοήθησης ασφαλείας της Skoda Fabia

Τα πίσω φώτα της Skoda Fabia

Συστήματα πλοήγησης Amundson στη νέα Fabia