Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Σύστημα πλοήγησης Amundsen στη νέα Fabia

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σύστημα πλοήγησης Amundsen στη νέα Fabia

skoda

Σύστημα πλοήγησης Amundsen στη νέα Fabia

skoda

Μπορεί σημασία να έχει πάντα ο προορισμός όμως τελικά, είναι το ταξίδι που κάνει τη διαφορά. Και η Skoda επιδιώκει με τη νέα Fabia να σας το κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο, όσο το δυνατόν πιο εύκολο.

Advertisement
Advertisement

Ταξιδεύοντας με τη νέα Fabia Combi απολαμβάνετε περίσσια άνεση, με πλούσιους χώρους στην καμπίνα αλλά και χώρο αποσκευών τόσο μεγάλο που μπορεί καλύψει κάθε οικογενειακή σας ανάγκη.

Όπως είναι ευνόητο, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι απροβλημάτιστες μετακινήσεις και η εύρεση της σωστής διαδρομής είναι καθοριστικά στοιχεία. Γι’ αυτό η τσέχικη μάρκα εφοδιάζεται την τρίτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου με σύστημα πλοήγησης Amundsen.

Αυτό προσφέρει εύκολες οδηγίες για τη μετάβαση προς τον επιθυμητό προορισμό, παρέχοντας τα πιο επίκαιρα κυκλοφοριακά μηνύματα μέσω των υπηρεσιών Skoda Connect.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα πλοήγησης Amundsen ελέγχεται μέσω μίας έγχρωμης οθόνης αφής 6.5 ιντσών, με υψηλή ανάλυση 800×480 pixels. Το Infotainment διαθέτει Wi-Fi hotspot, Bluetooth, το σύστημα Skoda Surround και μπορεί πλέον να εξοπλιστεί με έλεγχο Media Command Infotainment από τις πίσω θέσεις!

Skoda-Fabia_Combi-2019-b640